من دارم افسردگی میگیرم بچم ۲سلسله ناخواسته فهمیدم باردارم در صورتی که اصلا به بچه دومی فکر نمیکردم ومیخواستم همین یکی رو همه وقت وزندگیمو براش بزارم الان احساس میکنم دیگه هیچی واسه خودم نمیمونه دیگه از قبل داغون تر میشم و با بچه دوم هیچی ازم نمیمونه و به دخترممم ظلم کردم یکی میاد که همه چیز باید تقسیم بشه بینشون دلم براش میسوزه ولی هیچ کاری هم نمیتونم بکنم کسی مثل من بوده چی شده حسش عوض شده!؟؟؟
مال منم سه ساله فرقشون.الان دومی سه ماهشه تازه دارم به شرایط یکمی عادت میکنم تازه تازه محبت دومی تو دلم افتاده ولی خیلی سخت میگذره برام
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واییی عزیزم خدا حفظشون کنه سختیشووو چه کار میکنی من از وقتی فهمیدم باردارم همش دارم گریه میکنم
ممنون گلم،سخته ولی خوب دوقلوهای اولم ۷سالشونه واذیت نمیکنن واسه این دومی شایدتوکارهای کوچیک کمک دستم باشن 😅
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
ممنون گلم🌹دوقلوهای اولم دختر وپسر .واسه دومی ها رفتم فعلا که گفتن دوتا پسر
تیکر رسیدن به هدفم..... سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
مال منم سه ساله فرقشون.الان دومی سه ماهشه تازه دارم به شرایط یکمی عادت میکنم تازه تازه محبت دومی تو ...
وایییییمن اولی روکه لحظه شماری میکردم وکلی افسردگی بعد زایمان گرفتم که نمیشد جمعم کرد تا چند ماه فقط گریه که من نکنه مادر بدی باشم و...الان دوباره همه ایناااا از نووووووو داره دیونم میکنه
من بچم ۱۱ ماهشه سه ماه بعد به دنیاامدنش فهمیدم حاملم .اونم ناخواسته. الانم هشت ماهمه باخوندن این پی ...
خدا شاهده راست میگم پسر بزرگم خیلی مسئولیت پذیر شده اول که تنها بود همش میگفت با من بازی کنین باور کنین نمیتونستم غذا درست کنم از بس گریه میکرد از تنهایی خونه پر بود از اسباب بازی ولی بچه مگه چقد میتونه تنهایی بازی کنه خلاصه خدا دومی رو داد سال اول چون هر دو کوچیک بودن و دوتایی مریصی میشدم خیلی آخه خونمون نم داشت هر هفته یکیشان مریصی بود ولی گذشت پسرم 2 ساله شد دیگه هیج احتیاجی به من ندارن با هم عذا میخورن بازی میکنن میخورن صبح بیدار میشن اصلا نگین تو هم پاشو خیلی خوبه خدا به همه قسمت کنه و هیج نی نی رو تنها نزاره
عزیزم .مبارکتون باشه من یه پسر دارم بچه دومم دوقلو دخترن حالا پسرم گیر داده میگه ابجیام همو دارن من ...
ممنون🌹ای جانم😍😅