2777
2789
عنوان

نشونه ها و معجزه های خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 2073 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معجزات خداهمیشه شامل حالمه زندگیم پرازمعجزه ست همین الان که تودلیم تو دلم داره تکون میخوره معجزه خداست چون تواوج ناامیدی این فرشته روبهم هدیه داد🙏💓

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

من معجزه زیاد ازش دیدم. و خیی ازش ممنونم.

یکی از بهترین هاش اینکه یه مشکل حقوقی بهترین شکل حل کرد.

واقعا که بهترین قاضی داور و وکیل هستش

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
اره   ولی بازم میخام معجزه ببینم از خدا    اینک ی نی نی سالم و صالح بده بهم  ...

عزیزم میخوای برات چله سوره مریم بردارم به نیت بارداریت؟

اگر خواستی تو خصوصی اسمت و بفرس به نیتت میخونم

به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد...💔
توروخدااا توک اینقد خدا دوست داره برام دعاکن نامزدیم بهم خورده برگرده

فدات خدا همه رو دوس داره همه رووووو

ان شاالله هرچی به خیر‌و صلاحته همون بشه🌹🌹❤❤

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
هر لحظه میبینمش من ادم تنهایی هستم خانواده شلوغی دارم ولی حز خدا کسی رو ندارم فقط نمیدونم چرا برا ...

منم مثه تو خیلی تنهام حنا جون, تنبلی میکنم تو نماز خوندن

کل زندگیمو مدیون خدا هستم هر وقت ازش چیزی خواستم به بهترین وجه برام درست کرده .اینا همش معجزه هست دی ...

چه جوری خوب شدی؟ دعای خاصی کردی؟ منم مریضم چهار ماهه, خوب نمیشم

چه جوری خوب شدی؟ دعای خاصی کردی؟ منم مریضم چهار ماهه, خوب نمیشم

خیلی دعا کردم خوب نمیشدم دیگه بیخیال شده بودم مادرم روز تولد پیامبر مولودی گرفت بعد عصرش رفتیم مهمونی اونجا گفتم خدایا فقط همین یه امروز توب باشم‌که همون شد و دیگه اثری از اون مشکل نبود و برطرف شد برام کاملا معجزه بود

برای خوشبختی و ارامشم یه صلوات بفرست