2777
2789

اصلا نمیتونی صحبت کنی😭و واقعا هم راست میگه من نمیتونم از حقم دفاع کنم حتی جلوی شوهرم 😭اما خوب خودشم هیچ کمکی بهم نمیکنه ،نظرتون بهم بگید

لایک نکن😬  خدایی که به شدت کافیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دفعه گفت بگو تو ام بی تقصیر نیستی😪

هر که زخمش بیش ، گنگش بیشتر ... من یه دختر فانتزی ام با فانتزیایه بسیار ...  یه مردادی 🦁 مغرور ... بدترین اتفاق زندگیم سال ۹۶ افتاد دیگه هیچ کس و هیچ چیز نمیتونه ناراحتم کنه و ... دیگه قوی شدم درست  مثه یه دختر 🙆 کمکم کن بتونم یه ذره شبیه تو بشم همه ی وجودم 

این م  یه مهارتِ  که باید  یادش بگیریم ! 

مهارت  منطقی حرف زدن ، مهارت تسلط بر هیجانات  و ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بگو تو ازم دفاع کن

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤
تمرین میکنم ولی به وقتش که میرسه خجالت میکشم،فکر میکنم مردم هر چی بهم بگن حق دارن

نه عزیزم احساس گناه نداشته باش 

مگه کاری کردی ک اینجوری میگی 

ی جا خوندم وقتی خودتو مستحق مجازات میدونی کائنات مجازاتت میکنن 

عزت نفستتو ببر بالا 

هر که زخمش بیش ، گنگش بیشتر ... من یه دختر فانتزی ام با فانتزیایه بسیار ...  یه مردادی 🦁 مغرور ... بدترین اتفاق زندگیم سال ۹۶ افتاد دیگه هیچ کس و هیچ چیز نمیتونه ناراحتم کنه و ... دیگه قوی شدم درست  مثه یه دختر 🙆 کمکم کن بتونم یه ذره شبیه تو بشم همه ی وجودم 

کلا از چیزی ترسیدی اون کار رو بکن 

مثلا من خودم تا چند وقت پیش میترسیدم لامپ سوخته رو عوض کنم همش میترسیدم بترکه چش و چال و دکوراسیون برام نذاره 😁😁😁😁😁 

آخرش که یه دفعه سه تا لامپ سوخت و کسیم خونه نبود منم دیگه مجبور شدم خودم عوضشون کنم الانم دیگه فوبیاشو ندارم 😁😁😁 

تو هم اگه جایی حقتو خوردن جرئت کن و دفاع کن ازش نترس کسی نمیکنه پوستتو خواهرم 

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•
بنظرتون با کتاب خواندن مشکلم حل میشه؟

هم کتاب خوندن  می تونه موثر باشه  و هم  اراده ی خودتون  برای تغییر مثبت  و هم  هم کلام شدن و معاشرت کردن  با افرادی که  عزت نفس بالایی دارن  و می تونن  در  مکان مناسب ، با لحن  و ادبیات مناسب  صحبت  کنن  . 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

آدم محتاطی هستی

وگرنه ادم  دهنشو باز میکنه،نهایت چهارتا جواب میده!( همه که با سیاست نیستن، درست ترین حرف رو بزنن)

کافیه بی ملاحظه و پررو باشی

اونوقت به درست و غلط حرفت فکر نمیکنی ، خودبخود از حقت دفاع میشه

نه عزیزم احساس گناه نداشته باش  مگه کاری کردی ک اینجوری میگی  ی جا خوندم وقتی خودتو مستح ...

آخه دست خودم نیست وقتی بچه بودم تا میخواستم حرف بزنم تو جمع تا میخواستم بازی کنم پدرمادرم دعوام میکردن میگفتن ساکت،الانم ساکتم و اصلا معاشرت بلد نیستم از حق دفاع کردن و نه گفتن بلد نیستم.

لایک نکن😬  خدایی که به شدت کافیست
آخه دست خودم نیست وقتی بچه بودم تا میخواستم حرف بزنم تو جمع تا میخواستم بازی کنم پدرمادرم دعوام میکر ...

عزیزم خودت و تغییر بده کم کم  درست میشه نگران نباش