2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

36 تا تخمک داشتم دو روز بستری شدم تنگ نفس میشدم  از بیمارستان که اومدم ورم کردم البته از بیما ...

اخ اخ خیلی تخمدونت تحریک شده باید دوز داروهات رو کم میکردن 

استارتر پلی کیستیکم هستی؟؟چون کسایی که پلی کیستیکن احتمال هایپر شدنشون زیاد

اووووه ۳۶ تا ایول پس تو هایپر نشی کی بشه😂 ذخیرت چند بود ؟تنبلی داشتی ن؟

من پی سی او شدید بودم ذخیره تخمدانم 30بود دارو ها آمپول الونوا زدن برام که زیادی اثر کرد

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
من پی سی او شدید بودم ذخیره تخمدانم 30بود دارو ها آمپول الونوا زدن برام که زیادی اثر کرد

حدس زدم این تعداد فقط برا پی سی او پیش میاد

چن تا جنین تشکیل شد؟

لطفا برای سلامتی بچم💚صلوات💚بفرستین
ب من که نه

من آذر ماه کرونا گرفتم بعد 20روز از تایم پریودم دوباره لکه بینی داشتم 5روز رفتم پیش دکترم بهم دوفاستون داد من زد و فردای ویزیت دکترم پریود شدم به من گف دوفاستون برای مرتب شدن پریودته منم دیدم پریود شدم گفتم چرا هورمون الکی بخورم دیگ نخوردم امروز رفتم پیشش برا شروع سیکل سونو کرد دارو داد گف چرا دوفاستون نخوردی اینو دادم ک الان داروها رو بزنی فولیکولات یهو باهم رشد کنن الان دلشوره گرفتم فقط امروز اولین دوز داروهامو زدم 

اخ اخ خیلی تخمدونت تحریک شده باید دوز داروهات رو کم میکردن  استارتر پلی کیستیکم هستی؟؟چون کسای ...

آره خیلی اذیتم 

الان مشکلم فقط ورمه چکار کنم برطرف بشه میگم خطرناک نیست؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍