2777
2789
عنوان

خانما بیاید کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 33 پست

اگه به قهر رفتی خودت برنگرد یا ازش نخواه بیاد دنبالت چون ارزشتو از دست میدی عزیزدلم...یکم صبوری کن انشاءالله خودش سراغتو میگیره..

در عوضش از این چند روز که پیش مادرتی استفاده کن😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر عزیزم تاپیکاتو خوندم 

عزیزم شوهرت فهمیده هرکاری ام کنه شما ازش جدا نمیشی 🤦 از بس ضعف نشون دادی دیگه دستتو خونده و هیچ تلاشی نمیکنه واسه رابطتتون عزیزم ازین ب بعد خودت و تغییر بده داری مادر میشی ب خاطر بچتم ک شده قوی کن خودتو چه با شوهرت چه بدون اون 

هر که زخمش بیش ، گنگش بیشتر ... من یه دختر فانتزی ام با فانتزیایه بسیار ...  یه مردادی 🦁 مغرور ... بدترین اتفاق زندگیم سال ۹۶ افتاد دیگه هیچ کس و هیچ چیز نمیتونه ناراحتم کنه و ... دیگه قوی شدم درست  مثه یه دختر 🙆 کمکم کن بتونم یه ذره شبیه تو بشم همه ی وجودم 

یا اصن برو خونتون درو که باز کرد اصلا بهش محل نده حتی نگاشم نکن بعد برای خودت غذا درست کن ولی به اون نده بعد دست ب سیا سفیدم نزن برو جلو همسرت بشین بعد دیستتو بذار رو شکمت بگو نگاه کن کوچولو قربونت برم هیچکی اصلا نگران ما نیست و ازین حرفا بعد اصلااااا اصلا نگاشم نکن یکمم اشک تمساح بریز خودش میاد نازتو میکشه 

استارتر عزیزم تاپیکاتو خوندم  عزیزم شوهرت فهمیده هرکاری ام کنه شما ازش جدا نمیشی 🤦 از بس ضعف ...

چیکار کنم بفهمه ضعیف نیستم ب نبودنش احتیاج ندارم ..آخه شبا گریه میکردم میگفتم دوستم داشته باش فک میکنم خیلی احساس می‌کنه وابسته اشم

چهار روز شد نیومد چ کنم اگه براش نبودنم عادی بشه

نباید نبودنت عادی بشه اینوووو بدون. 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
چیکار کنم بفهمه ضعیف نیستم ب نبودنش احتیاج ندارم ..آخه شبا گریه میکردم میگفتم دوستم داشته باش فک میک ...

گفتم ک خودت و تغییر بده اونم کم کم میفهمه و واست ارزش بیشتری قاعل میشه ب خودش اجازه هرکاری رو نمیده 

مستقل شو بیشتر واسه خودت وقت بزار  مهر طلب نباش اول عاشق خودت باش بعد اون ، اگه میخوای اونو تغییر بدی اول خودت و تغییر بده 

هر که زخمش بیش ، گنگش بیشتر ... من یه دختر فانتزی ام با فانتزیایه بسیار ...  یه مردادی 🦁 مغرور ... بدترین اتفاق زندگیم سال ۹۶ افتاد دیگه هیچ کس و هیچ چیز نمیتونه ناراحتم کنه و ... دیگه قوی شدم درست  مثه یه دختر 🙆 کمکم کن بتونم یه ذره شبیه تو بشم همه ی وجودم 
می‌ترسه دوباره بره سراغ خیانت 

اگه رفتی ام خیلییییی به خودت برس و اونم کم محل کن 

مثه قبل تحویلش نگیر فقط ب خودت برس و هی برو بیرون و خرید ... بزار ذهنش درگیر شهههه 

گفتم ک خودت و تغییر بده اونم کم کم میفهمه و واست ارزش بیشتری قاعل میشه ب خودش اجازه هرکاری رو نمیده& ...

با این دوستمون واقعا موافقم 

راست میگه 

بیشتر به خودت برس

وابستگیتو کم کن

اینکه بخوای بهش بگی دوستم داشته باش یا ترکم نکن اونم با گریه این ضعفتو نشون میده

برا خودت از هر چیزی بهترینشو بخواه

اره نمیتونم خودم برگردم میخاستم ی کار کنم دلش برام تنگ بشه

گلم حالا ک بارداری و اومدی ب نظرم یا خودت برو بگو اینجا خونه منم هس و اصلا محل نده یا کلا برنگرد فعلا استراحت کن استرس نداشته باش حدیث کسا بخون ارومت میکنه انشالله شوهرتم عاقل بشه بیاد دنبالت هرموقع شل بگیری مردا پرو میشن من خودم چندسال پیش قهراوموم بعد ی ماه التماساش برگشتم من حتی جهازمم برگردونده بودم دگ شکر خدا ازونموقع قلقلش کمی اومده دستم البته چندجلسه مشاوره هم رفتم کدوم سمته خونتون؟واسه این میپرسم ک ی مشاور خوب بهت معرفی کنم ،بعدم قهرکردی الان ک بارداری و قصد طلاق گرفتن نداری چرا از خونه میای بیرون محل نده بهش ب من ثابت شده هرچی بیستر ب مردا بهابدی پرروتر میشن بذار جدی بودنتو ببینه بعدم ک انشالله اشتی کردید رفتارای بچگانتون بذارید کنار بخاطر تو دلی 

من اگ بودم پیامکک میزدم میگفتم نمیدونم بااین حجم از بیخیالیت چرا گذاشتم بابا بشی وقتی لیاقت نداری چند روزه اینجام خبری ازم نمیگیری هورمونای من بهم ریخته جای اینکه هوامو داشته باشی این کارو میکنی این روزا میگذره اما من فراموش نمیکنم  بچمونم ب داشتن بابایی مث تو قطعا افتخار میکنه ک برات مهم نیستیم

البته بستگی ب اخلاق شوهرت داره

با این دوستمون واقعا موافقم  راست میگه  بیشتر به خودت برس وابستگیتو کم کن اینکه بخوای ...

لباس های کهنه خود را دور بریزید  ...
غذاهای کودکانتان را نخورید ...
گوشت بزرگتر را برای همسرتان و کودکتان نگذارید، بلکه همه به اندازه هم باید گوشت بخورند ...
همسر شما وقتی خوشحال میشود که شما به خودتان اهمیت دهید ...
اگر مرد شما عادت کرده که گوشت بزرگتر را برمیدارد بدانید که شما عادتش دادید و اشتباه کردین ...
زنها در زندگی  باید خانم خونه باشند ...
موقع ظرف و لباس شستن از دستکش استفاده کنین ...
گاهی که همسرتان در موقعیت مناسبی است از وی بخواهید که برایتان آب بیاورد ...
یا به او بگویید میوه بیاور که با هم بخوریم، قید کنید باهم بخوریم ...بعد از او بخاطر انجامش تشکر کنید ...
بدون توجه به همسرتان هر روزه دوش بگیرید و خودتان را معطر کنید ...من از عطرهای میلیونی صحبت نمیکنم، یه رایحه ملایم کافیست ...
بگذارید همسرتان بفهمد که شما برای خودتان ارزش قائل هستید ...
بگذارید بفهمد که شما تغییر کردید...
اگر منزل و خودتان هر دو نامرتب هستید، خودتان را در اولویت قرار دهید، بعد منزل ...
آرایش کنید، من از آرایش غلیظ حرف نمیزنم، آرایشی که شما را سرحال نشان دهد، آرایشی که نشان دهد به فکر خود بوده اید...
گاهی خانم ها فکر میکنند که همسر من به آرایش من توجه ندارد، قرار نیست شما برای همسرتان آرایش کنید، بلکه قرار است شما ارزشمند بودن خود و ظاهر خود را نشان دهید، نه برای کسی بلکه برای خود ...
در یک جمله بگویم در هر کاری اول خودتان، شما زیاد از حد خودتان را نادیده گرفته اید ...
این کارها نیاز به تمرین دارد ...
نیاز به فکر کردن دارد ...
این بار که خواستید ته دیگ بهتر را به همسرتان دهید برای خودتان بردارید ...
در لحظه لحظه زندگیتان خودتان را دوست داشته باشید ...    
رمز موفقیت این است...

بفرستید به دست همه‌ی بانوان سرزمینمان ایران❤