2777
2789
عنوان

شوهرمو اصلا دوست ندارم کاش میرفت

326 بازدید | 18 پست

شوهرم همیشه تو فاز خیانت بود ومن خر فکر کردم بچه دار شدیم آدم شده اما ذاتش همون بود و من ساده بودم که با یه بیوه رفت آمد کردم و حتی گفتم شوهر دلش میخواد خیلی خرم خیلی ساده

این گرگ هوس بازم رفت صیغش کرد و من بعد از یه سال وقتی تموم شده بود فهمیدم شوهرم تریپ عاشقی برداشته بود و من مثل تمام سالها فقط بخاطر آبرو خانوادگی و الانم بچه هام مجبورم بمونم. یه دنیا پشیمونه یه دنیا ابراز علاقه و جبران. اما من برام مرده اصلا حسی بهش ندارم 

سالها هیچ مردی به چشمم نیومد اما حالا هر مرد خوبی ببینم عاشقش میشم میگم چرا این نصیبم نشد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعععی حق داری عزیزم 

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

ازش متنفرم همش میگم بی وجدان بی وجود چطور به یکیدیگه محبت کرد عزیزم جانم گفت. گرچه دوستم شناختش و ادامه نداد خوش بحالش صیغه بود و رفت من چی باید سالها تحملش کنم

ازش متنفرم همش میگم بی وجدان بی وجود چطور به یکیدیگه محبت کرد عزیزم جانم گفت. گرچه دوستم شناختش و اد ...

دوستت چیو شناخت؟ ینی نمیدونست شوهر تو بوده؟ اگه اینجوری بوده که دوستت بی تقصیر هس ولی اگه میدونسته و با شوهرت وارد رابطه شده پس خیلی پسته خیلی نامردتر از شوهرته

.
دوستت چیو شناخت؟ ینی نمیدونست شوهر تو بوده؟ اگه اینجوری بوده که دوستت بی تقصیر هس ولی اگه میدونسته و ...

دوست بودیم رفت آمد داشت خونم از من خرتر ساده تر اون بود شوهرم خامش کرد با حرفاش 

نه اینجوری فکر نکن ! اگه میدونسته شوهر تو هس و باهاش وهرد رتبطه شده مطمئن باش اونم به اندازه شوهرت مقصره و نباید فقط بگی شوهرم بده ! 

اخه اکه دوستت خودش قصد نداشت و نمیخواس اینکار و بکنه بار اول و دوم نه بار دهم که دید شوهرت واسش سوسه میاد تورو یجوری در جریان میداشت ! پس مطمئن باش دوستتم خوشش اومده اونم مقصره 

.

هنوزم ساده ای، اون دشمن بوده نه دوست. تو خونت رفت و آمد کرده با شوهرت ارتباط گرفته. میتونست پس بزنه شوهرتو

این دستهای خالی و ساده دخیلتان، ما را ب رسم رفاقت دعا کنید.
هنوزم ساده ای، اون دشمن بوده نه دوست. تو خونت رفت و آمد کرده با شوهرت ارتباط گرفته. میتونست پس بزنه ...

دقیقا ، من الان دوست اسی رو بیشتر مقصر میدونم! چون حتی اکه شوهر اسی قصد خیانت داشت اگه اون زنه دوست بود باید اسی رو باخبر میکرد و جلو اینکار رو میگرفت ! 

الانم اسی مطمئن باش بخاطر تو نبوده ، یکی بهتر زیر سر داره و از شوهرت خستهوشده

.
هنوزم ساده ای، اون دشمن بوده نه دوست. تو خونت رفت و آمد کرده با شوهرت ارتباط گرفته. میتونست پس بزنه ...

شوهرم استاد مخ زنیه. چطور که منو سالها با زبونش رام کرده روزی هزار بار میگه عاشقتم دوست دارم اما تو عمل ندیدم. و نمیزاره جدا شم