2777
2789
عنوان

شوهره از خدا بی خبر کمک

359 بازدید | 29 پست

خانما یه همسایه داریم بنده خدا دوتا بچه داره شوهرش ولش کرده ب امون خدا و رفته نه خرج بهش میده ن چیزی معتاد بوده یه خانم ساده ک مونده پای این بچه ها مادرش هم حقوق میگیره  ولی اونم یه ادم عقده ای که ب فکره خودشه خونه نو میکنه وسیله نو میخره ولی این خانم با بچه هاش شبایی هست ک چیزی ندارن بخورن تازه یه دامادم داره و سرشکستس جلوش بیچاره خیلی دلم براش میسوزه 

حالا خودش میگه اگه طلاق بگیره نصف حقوق مادرشو بهش میدن ولی پول نداره بده وکیل یبارم اقدام کرده بیچاره ولی انقدر دووندندش و طلاقم ندادن حالا میگه وکیل میتونه کمکش کنه خواهش میکنم اگه کسی هست تو اصفهان ک وضع مالیش خوبه و خیر خواه ادرس این خانوم رو بدم بهش بره تحقیق کنه اول  و کمکش کنه خدا خیرتون بده خیلی ناراحتم براش خدا میدونه خودم خونه ندارم اجارم وگرنه کمکش میکردم

ازش بپرس

چرا از یه معتاد دوتا بچه دنیا اوردی؟؟؟؟

به شما ربطی نداره من کی ازدواج میکنم🙄به شما ربطی نداره من کی بچه دار میشم🙄به شما ربطی نداره جنسیت بچه من چیه🙄به شما ربطی نداره من‌دلم دختر میخواد یا پسر🙄به شما ربطی نداره من بچه دوم میارم یا نه🙄به شما ربطی نداره اسم بچه ی من خوبه یا بد🙄به شما ربطی نداره چرا طلاق گرفتم🙄به شما ربطی نداره من چی میپوشم🙄 اینه توالت مردم نباشید! اگه چاق شدن،لاغر شدن،پیر شدن یا هر چی شاید باورتون نشه ولی توالتشون اینه‌ داره و لازم نیست شما جیزی بگی😏توی تاپیک هام تجربه شخصی خودم از کنترول تنبلی تخمدان رو نوشتم.کاش ما ایرانیا یاد بگیریم خونه زن حامله و زنی که بچه تا ۳ سال داره نریم🙄ما زنا باید یاد بگیریم خیانت به ذات ادم برمیگرده نه رفت امد با سایر خانم ها😑اینجا ۹۰ درصد زنا توهم دارن که همه عالم و ادم دنبال شوهراشونن😏مال خودت تحفه😐.یک زن مدرن و موفق در این دوران  چندین نقش‌داره:۱.زن بودن ۲.فرزند بودن  ۳.همسر بودن ۴.مادر بودن  ۵.شاغل بودن  ۶.محصل بودن... وقتی میام نی نی سایت میبینم زنان مملکتم هیچ تغییری نسبت به دهه های ۲۰‌و ۳۰ نکردن!!! با همون طرز فکر ،با همون رفتار،‌با همون برخورد،با همون عقل،با همون‌عادات،با همون خرافات.،همون ‌خود کم‌بینی، همون وسیله برای مردان،همون زنان علیه زنان......فقط یه برچسپ فوق لیسانس خوردن و لباساشون عوض ‌شده..تو نی نی سایت اگه عروس مظلومی نباشی یعنی دریده ای..اخه اینجا همه عادت کردن برده باشن‌،،پس‌ فقط ‌برده های‌ سربزیر تایید میشن...تاپیک‌های جنسی مخصوصن اونایی که رخت و خواب پهن میکنن فورن گزارش میزنم چون اینجا سایت پ..نیست ،ما هم ماما تشخیص بکارت نیستیم...بچه ببینم‌تو سایت گزارش‌ میزنم..چون جاش اینجا نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😳

چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حرف حقه دیگه

به شما ربطی نداره من کی ازدواج میکنم🙄به شما ربطی نداره من کی بچه دار میشم🙄به شما ربطی نداره جنسیت بچه من چیه🙄به شما ربطی نداره من‌دلم دختر میخواد یا پسر🙄به شما ربطی نداره من بچه دوم میارم یا نه🙄به شما ربطی نداره اسم بچه ی من خوبه یا بد🙄به شما ربطی نداره چرا طلاق گرفتم🙄به شما ربطی نداره من چی میپوشم🙄 اینه توالت مردم نباشید! اگه چاق شدن،لاغر شدن،پیر شدن یا هر چی شاید باورتون نشه ولی توالتشون اینه‌ داره و لازم نیست شما جیزی بگی😏توی تاپیک هام تجربه شخصی خودم از کنترول تنبلی تخمدان رو نوشتم.کاش ما ایرانیا یاد بگیریم خونه زن حامله و زنی که بچه تا ۳ سال داره نریم🙄ما زنا باید یاد بگیریم خیانت به ذات ادم برمیگرده نه رفت امد با سایر خانم ها😑اینجا ۹۰ درصد زنا توهم دارن که همه عالم و ادم دنبال شوهراشونن😏مال خودت تحفه😐.یک زن مدرن و موفق در این دوران  چندین نقش‌داره:۱.زن بودن ۲.فرزند بودن  ۳.همسر بودن ۴.مادر بودن  ۵.شاغل بودن  ۶.محصل بودن... وقتی میام نی نی سایت میبینم زنان مملکتم هیچ تغییری نسبت به دهه های ۲۰‌و ۳۰ نکردن!!! با همون طرز فکر ،با همون رفتار،‌با همون برخورد،با همون عقل،با همون‌عادات،با همون خرافات.،همون ‌خود کم‌بینی، همون وسیله برای مردان،همون زنان علیه زنان......فقط یه برچسپ فوق لیسانس خوردن و لباساشون عوض ‌شده..تو نی نی سایت اگه عروس مظلومی نباشی یعنی دریده ای..اخه اینجا همه عادت کردن برده باشن‌،،پس‌ فقط ‌برده های‌ سربزیر تایید میشن...تاپیک‌های جنسی مخصوصن اونایی که رخت و خواب پهن میکنن فورن گزارش میزنم چون اینجا سایت پ..نیست ،ما هم ماما تشخیص بکارت نیستیم...بچه ببینم‌تو سایت گزارش‌ میزنم..چون جاش اینجا نیست
طلاق بگیره نصف حقوق مادرشو میدن چیه.زوری نیس که مادرش باید دلش بخواد.این خانوم چرا نمیره دنبال کار؟

خب اون 5میلیون میگیره والا غریبه ب غریبه کمک میکنه اون وظیفشع تازه میگه خودشون شوهرش دادن عاشق ک نبوده سنتی بوده ینی خانوادش مقصرن

ازش بپرس چرا از یه معتاد دوتا بچه دنیا اوردی؟؟؟؟

عزیزم وقتی ک ازدواج کرد بچه اورد شاید شوهرش خوب بوده بعد معتاد شده دلیل نمیشه این از ترس اینکه یروز شوهرش معتاد شه یا خیانت کنه بچه نیاره بدبخت چ میدونست اینطور میشه😐

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️