2777
2789

مامان هایی که از این روش استفاده کردین میشه یه خورده راهنمایی کنید؟!

هر وقت این پیام رو دیدی برای دل منم دعا کن😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مشکل خودتون چیه؟ چرا رحم اجاره ای؟؟؟

من نیستم ولی میدونم سخت پیدا میشه

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

من خالم با رحم اجاره ای بچه دار شد 

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

زنداییم عید پسرش دنیا میاد

خودش دخترش دنیا آورده ۸ سال پیش

واسه جراحی های زیاد شکمی نمیتونست باردار شه رحم اجاره ای گرفت

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
چرا از رحم اجاره ای استفاده میشه؟؟ من مجردم میخام بدونم

رحم خود زن قدرت نگهداری نداره یا میل نداره خودش دوره بارداری رو بگذرونه یا براش بارداری خطر داره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

چرا از رحم اجاره ای استفاده میشه؟؟ من مجردم میخام بدونم

وقتی مادر خودش نمیتونه جنین رو نگه داره و پرورش بده توی رحم مثلا رحمش توانایی رشد و تکامل جنین رو نداره 

با افتخار کوردم🤞🏻❤