2777
2789
عنوان

چیکار میکنین؟

260 بازدید | 36 پست

سلام صبتون بخیر.وقتی شوهرتون ی رفتاری داره ک خیلی روی مختونه اما هیچ جوره نمی تونین تغییرش بدین چیکار میکنین؟یعنی تا اخر عمر حرص بخوریم؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه نمیشه.من میگم زندگی ک میدون جنگ نیس.بلاخره باید ارامش فراهم بشه.

ولی بعصی وقتا یه بحث و تشری که دو سه روز طول بکشه راحت میکنه یه مدت آدم و خیلی بهتر از جو روانیه متشنجه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...
ولی بعصی وقتا یه بحث و تشری که دو سه روز طول بکشه راحت میکنه یه مدت آدم و خیلی بهتر از جو روانیه متش ...

اخه هیچجوره عوض نمیشه.اون راهم امتحان کردم همون دو سه روز جواب داده بعدش دوباره همون اش و همون کاسه شده

سلام صبح تو هم بخیر😇 فعلا شوهرندارم ولی اگ رفتارش رو مخم باشه محترمانه بش میگم یا درست کنه یا ک مجبورم تحمل کنم

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا
سلام صبح تو هم بخیر😇 فعلا شوهرندارم ولی اگ رفتارش رو مخم باشه محترمانه بش میگم یا درست کنه یا ک مجب ...

فکر کنم منم مجبورم تحمل کنم.اخه با حرف و در واقع با هیچ راهی درست نشد.ولی انصاف نیس ادم تا اخر عمرش اینقدر حرص بخوره و دم نزنه

هر چی بهش میگم نمیفهمه انگار میگه باشه ها ولی باز تکرار میکنه 

دقیقا.عین خیالشونم نیست کلا.جالبه ک رفتار شوهر من جوریه ک هر کی میبینه میگه واووو اینکه هیچ ایرادی نداره.اما واقعا روی مخمه