2777
2789
عنوان

موی سوخته

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 37 پست

بچه ها من خیییلی موهام میریزه نمیدونم چرا 

قرص زینک و هیرویت هم که بخورم تاثیر نداره از اون ور هم باعث میشه جوش بزنم 😭😭

میخوام برم رنگ کنم هایلایت کنم از ی طرف میگم خشک میشه شاید ریزشش کم بشه از ی طرف میترسم موهام بسوزه و بدتر بریزه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
علمی‌نیست؟😂 اگه مقاله راجع به روغن تراپی مو بخونید متوجه میشید علمی هست یا نه چون دقیقا روغن نارگ ...

خوندم ک میگم..اون هم علتای مختلفی داره یا اصل نبوده یا مشکل شما چیز دیگه هم بوده ربطی ب طبع بدن نداره منو دوستام خیلی استفاده کردیم با طبعای مختلف...اگه اینجوره منم ی بار کراتین کردم و موهام کز خورد اما دلیلش جنس موهای بد خودم بود نه مواد بی کیفیت

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علمی‌نیست؟😂 اگه مقاله راجع به روغن تراپی مو بخونید متوجه میشید علمی هست یا نه چون دقیقا روغن نارگ ...

روغن نارگیل خیلی چربه به ریشه مو بخوره که مو شدیدا چرب میشه و بدتر میریزه

خوندم ک میگم..اون هم علتای مختلفی داره یا اصل نبوده یا مشکل شما چیز دیگه هم بوده ربطی ب طبع بدن ندار ...

😂😂

طبع بدن با طبع سر فرق داره

اتفاقا روغن زیتونمم اصل بود 

در هرصورت قصدم راهنمایی استارتر بود چون من خیلی مطلب در این‌باره خوندم‌و مطمئنم از حرفی ک میزنم

دیگه‌هم حرفی با شما ندارم

روغن نارگیل خیلی چربه به ریشه مو بخوره که مو شدیدا چرب میشه و بدتر میریزه

دقیقا 

منم‌همینو گفتم

کلا روغن نارگیل به موهای خیلی کمی میسازه و بیشتر خشک‌و ریزش شدید میاره 

😂😂 طبع بدن با طبع سر فرق داره اتفاقا روغن زیتونمم اصل بود  در هرصورت قصدم راهنمایی استارتر ...

بیا منو بزن شما..داشتیم تجربه هامونو با هم ب اشتراک میذاشتیم نیاز نیست مثل کوچولوها قهر کنین عزیزم..حتما حق با شماست و تجربتون❤❤استارت لطفا روغن نارگیل و زیتون استفاده نکن..موفق باشین

همیشه ورق برنمیگرده ؛ گاهی اوقات کتاب بسته میشه ، دیگه ورقی نیست که برگرده .
دقیقا  منم‌همینو گفتم کلا روغن نارگیل به موهای خیلی کمی میسازه و بیشتر خشک‌و ریزش شدید میاره& ...

من یکی دوبار زدم افتضاح شد موهام