[QUOTE=173711173]وضع مالیش خوبه برا همین دم درآورده [/QUOTE پس بگو خیالش راحته
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
اگه میدونستم فردا که خانواده و فامیلش میشینن میگن سیسمونی نداشتی پشتم بود و جوابشونو میداد منم حرفی ...
زیادی حرص میخوری استاتر.یبار بگو فدای سرم ک سیسمونی نمیخوای زحمت بکش همه رو خودت تهیه کن اگرم بعدا کسی حرفی زد خودت جوابشونو بده و تمام .نیازی نیست انقد حرص بخوری اونم تو این دوره مهم
زیادی حرص میخوری استاتر.یبار بگو فدای سرم ک سیسمونی نمیخوای زحمت بکش همه رو خودت تهیه کن اگرم بعدا ک ...
اگه جواب میداد خوب بود ولی معمولا چیزی نمیگه البته اونا هم بلدن جلوش حرف نزنن میذارن وقتی اون نیست به خودم میگن منم عادت ندارم شکایت کنم اگر هم بگم میگه دیگه گذشته بیخیال😐😐
ی چیش هست عزیزم باهاش حرف بزن ببین چشه . اگ ادامه داشت ک بهش بگو من خسته دارم میشم کم کم نذار بیشتر ...
وقتی میپرسم چرا اینجوری میکنی میگه چون مامانت زنگ میزنه بهم فقط حالمو میپرسه هیچ حرف دیگه باهام نمیزنه یا مثلا میگه داداش هات بهم زنگ نمیزنن حالمو بپرسن، خدایی اونا خیلی گرفتارن از صبح تا شب سرکارن به زن و بچه خودشونم نمیرسن هر چی میگم قبول نمیکنه