2777
2789
عنوان

امشب خیلی ناراحتم شوهرم به مامانم گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 2301 بازدید | 121 پست
بنظرم بزار شوهرت بعدا بخره با خوبی رفتار کن  از مادرتم بابت چیزایی که خریده تشکر کنید تمام&nbs ...

آخه همون اولش لازم میشه لباس هاشو کجا بذارم؟ خودشم رو زمین نمیتونم بخوابونمش مورچه و حشره زیاد داریم شوهرمم میگه من دو سال دیگه براش میخرم خودم

آخه همون اولش لازم میشه لباس هاشو کجا بذارم؟ خودشم رو زمین نمیتونم بخوابونمش مورچه و حشره زیاد داریم ...

ی دونه از این تخت های نوزادی ارزون قیمت بگیر لباساشم بزار ی کشویی چیزی  تا بعدا بخرید 

چشم و هم چشمی امون ملت و بریده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی دونه از این تخت های نوزادی ارزون قیمت بگیر لباساشم بزار ی کشویی چیزی  تا بعدا بخرید  چش ...

اون تخت ها که میگن برا ۶ ماه اول جواب میده وگرنه قصد داشتم همین کارو کنم، لباس هم انقد مامانم خریده جا ندارم براشون

[QUOTE=173711173]وضع مالیش خوبه برا همین دم درآورده [/QUOTE پس بگو خیالش راحته 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
بهش گفتم لازم داریم کمد برا لباس هاش تخت هم برا اینکه رو‌زمین نخوابونم چون خونمون مورچه و حشره داره ...

خوب بزار خودش بخره

بعد بزار توی سیسمونی که مامانت خرید

به کسی که نمیخوای توضیح بدی کی خریده چی خریده

اگه میدونستم فردا که خانواده و فامیلش میشینن میگن سیسمونی نداشتی پشتم بود و جوابشونو میداد منم حرفی ...

زیادی حرص میخوری استاتر.یبار بگو فدای سرم ک سیسمونی نمیخوای زحمت بکش همه رو خودت تهیه کن اگرم بعدا کسی حرفی زد خودت جوابشونو بده و تمام .نیازی نیست انقد حرص بخوری اونم تو این دوره مهم

خدای مهربون شکرت😍
اون تخت ها که میگن برا ۶ ماه اول جواب میده وگرنه قصد داشتم همین کارو کنم، لباس هم انقد مامانم خریده ...

یه تخت کنار مادر یا گهواره بخر تا۲سالگی میشه استفادشون کرد.

خدای مهربون شکرت😍
امیدوارم کم کم خوب شه زندگی اینجوری با حرف تلخ کوفته ادم میشه

کلا اخلاقش بده فکرش هم منفیه مدام از خانوادم ایراد میگیره چرا این حرفو زدن چرا اون رفتارو داشتن حتما منظور بدی داشتن چرا برادرات بهم زنگ نمیزنن حالمو بپرسن😐 حالا هم که دارن بهش لطف میکنن اینجوریه😐 واقعا دارم خسته میشم از این رفتاراش

خوب بزار خودش بخره بعد بزار توی سیسمونی که مامانت خرید به کسی که نمیخوای توضیح بدی کی خریده چی خری ...

من توضیح نمیدم ولی خودش حتما به خانوادش میگه اونا هم متوجه بشن فامیل هم میفهمن😐😒

زیادی حرص میخوری استاتر.یبار بگو فدای سرم ک سیسمونی نمیخوای زحمت بکش همه رو خودت تهیه کن اگرم بعدا ک ...

اگه جواب میداد خوب بود ولی معمولا چیزی نمیگه البته اونا هم بلدن جلوش حرف نزنن میذارن وقتی اون نیست به خودم میگن منم عادت ندارم شکایت کنم اگر هم بگم میگه دیگه گذشته بیخیال😐😐

یه تخت کنار مادر یا گهواره بخر تا۲سالگی میشه استفادشون کرد.

اتفاقا میخواستم همونا رو بگیرم ولی هر کدوم از دوستا و آشناها داشتن میگن عرضش کمه بچه ۶ ماه به بعد تو اینا اذیته

کلا اخلاقش بده فکرش هم منفیه مدام از خانوادم ایراد میگیره چرا این حرفو زدن چرا اون رفتارو داشتن حتما ...

ی چیش هست عزیزم باهاش حرف بزن ببین چشه .

اگ ادامه داشت ک بهش بگو من خسته دارم میشم کم کم نذار بیشترخسته شم براهردومون بدمیشه همین ی وقتاایی نیازه ک سخت بگیری

ی چیش هست عزیزم باهاش حرف بزن ببین چشه . اگ ادامه داشت ک بهش بگو من خسته دارم میشم کم کم نذار بیشتر ...

وقتی میپرسم چرا اینجوری میکنی میگه چون مامانت زنگ‌ میزنه بهم فقط حالمو می‌پرسه هیچ حرف دیگه باهام نمیزنه یا مثلا میگه داداش هات بهم زنگ نمیزنن حالمو بپرسن، خدایی اونا خیلی گرفتارن از صبح تا شب سرکارن به زن و بچه خودشونم نمیرسن هر چی میگم قبول نمیکنه