porin مدیر استارتر عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 2125 عنوان بچه هااا کیا عاشق لوازم برنج یا برنزی هستن یدیقع لطفاا😘 524 بازدید | 14 پست ممنون ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان صلوات یاحمد بخونید ممنون 1399/11/02 | 01:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
porin مدیر استارتر عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 2125 بچه ها فکر میکنم خیلی قدیمی دمده شدع ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان صلوات یاحمد بخونید ممنون
porin مدیر استارتر عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 2125 میخوام میز خاطره برنجی دو طبقه بگیرم از طرفم دو لم چوبی یا برنزی کدوم بهتره ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان صلوات یاحمد بخونید ممنون
١٣٧٢ عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 1014 میخوام میز خاطره برنجی دو طبقه بگیرم از طرفم دو لم چوبی یا برنزی کدوم بهتره برنز
بهاری۷۵ عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 19570 خیلی بی کلاسه میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
solyanim عضویت: 1399/09/21 تعداد پست: 7042 میخوام میز خاطره برنجی دو طبقه بگیرم از طرفم دو لم چوبی یا برنزی کدوم بهتره چوبیبرنزی یه مدت مد بود بعد از مدافتاد اما چوب همیشع مده . سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم . Bize göre değil bizim için değil
porin مدیر استارتر عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 2125 نه خيلي هم الان مده من کلی لوازمم برنجی جز سرویس چوبم بقیش برنزی تو چیا داری گلم ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان صلوات یاحمد بخونید ممنون
porin مدیر استارتر عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 2125 خیلی بی کلاسه چرا گلم ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان صلوات یاحمد بخونید ممنون
porin مدیر استارتر عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 2125 چوبی برنزی یه مدت مد بود بعد از مدافتاد اما چوب همیشع مده مادرمم نظر شمارو داره ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان صلوات یاحمد بخونید ممنون
١٣٧٢ عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 1014 من کلی لوازمم برنجی جز سرویس چوبم بقیش برنزی تو چیا داری گلم كشكوب برنج ، ميوه خوري، شكلات خوري، قندان، سماور دكوري يخورده هم وسايل دكوري
porin مدیر استارتر عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 2125 كشكوب برنج ، ميوه خوري، شكلات خوري، قندان، سماور دكوري يخورده هم وسايل دكوري منم سماور سینی با لیواناش ی قندون کوچیک ولی میوه خوری شکلات خوری ندارم اینه شمندانم برنجه با بالرین هفت کوتوله یخورده مجسمه های ریز درشت 😂 ب اسم کاربریم نخندین چون میخواستم بنوسیم پوران و نمونه اش شد این چیزی ک میخونید برای حاجت دل من وخودتون وظهور امام زمان صلوات یاحمد بخونید ممنون