2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگین جان این امپولو شما زدین؟واسه چیه میشه بگی؟

بله عزیزم دو تا از این امپول رو تزریق کردم من  دارو های کمک باروری استفاده میکردم تحریک بیش از حد تخمدان شده بودم برج ۱۱ پارسال  یه جور ترمز گیره که تخمک بیشتر رشد نکنه 

گروه آبی 💙وزن شروع ۶۱.۶۰۰ وزن هدف ۵۵ شروع رژیم ۹۹.۷.۱
بله عزیزم دو تا از این امپول رو تزریق کردم من  دارو های کمک باروری استفاده میکردم تحریک بیش از ...

منم امروزه روزه هشتممه. دکترم گف با وجود اندومتریوز عالی شدن.تخمدانات. ازاین.امپول نوشته چها تا دوتاشو.پیدا کردیم ولی  همه جاروگشتیم نیس, موندم.چیکارکنم

دلتنگ بودن حس نبودن کسی ست,که وجودت یکباره تمنای بودنش را میکند...دلتنگتم مامان مهربانم 
منم امروزه روزه هشتممه. دکترم گف با وجود اندومتریوز عالی شدن.تخمدانات. ازاین.امپول نوشته چها تا دوتا ...

شمام دچار تحریک بیش از حد تخمدان  شدی یعنی 

منم امروزه روزه هشتممه. دکترم گف با وجود اندومتریوز عالی شدن.تخمدانات. ازاین.امپول نوشته چها تا دوتا ...

زنگ بزن به سامانه داروهای کمیاب هر جا باشه ادرسشو میده بهت یا برو حلال اهمر 

شمام دچار تحریک بیش از حد تخمدان  شدی یعنی

منو.دیروز دکترم.سونو کرد گف باوجود اندومتریوز تخمدانات عالی شدن. فعلا چیزی نگف, چهعر روزه دیگه بازم.میرم. ولی خب این.امپولا واقعا تحریک بیش ازحده

دلتنگ بودن حس نبودن کسی ست,که وجودت یکباره تمنای بودنش را میکند...دلتنگتم مامان مهربانم 
زنگ بزن به سامانه داروهای کمیاب هر جا باشه ادرسشو میده بهت یا برو حلال اهمر 

هلال احمر رفتم.نبود. میبرمش به دکترم ببینم.چی میگه. راستی شما الان چه مرحله ای هستی؟

سلام اگر تهران هستيد داروخانه بهار تو سعادت آباد داره ، هلال احمر هم داره

سلام اگر تهران هستيد داروخانه بهار تو سعادت آباد داره ، هلال احمر هم داره

سلام ممنون عزیزم. بالاخره پیداش کردم. مرسی 

هلال احمر رفتم.نبود. میبرمش به دکترم ببینم.چی میگه. راستی شما الان چه مرحله ای هستی؟

من بعد اون دیگه اصلا دارو نخوردم  دکترم گفت باید ۳ ماه بگذره بعدش دارو بدیم بهت که دیگه دکتر رفتنو ول کردم اخه واقعا به این نتیجه رسیدم با مطب رفتن نتیجه نمیگیرم از برج ۳ دارم میرم مرکز نازایی   شوهرم یکم مشکل داشت دارو خورد بهتر شده ماه بعد نوبت دارم برای ای یو ای 

من بعد اون دیگه اصلا دارو نخوردم  دکترم گفت باید ۳ ماه بگذره بعدش دارو بدیم بهت که دیگه دکتر رف ...

خدابهت یه بچه ی سالم.بده انشالله.  منم.میرم ای وی اف. شنبه میرم.تخمک کشی, خیلی سخته واقعا کاش,میشد طبیعی باردار شد

خدابهت یه بچه ی سالم.بده انشالله.  منم.میرم ای وی اف. شنبه میرم.تخمک کشی, خیلی سخته واقعا کاش,م ...

انشالله خدا یه نینی خوشگل بزاره تو دلت همه دردات یادت بره 😍