2777
2789
عنوان

2ساله شوهرمو ندیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2617 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۴ سال این جوری زندگی کردم الان ۸ ماه داریم باهم زندگی میکنیم تازه اون شهر کرد واصفهانو تهران بود من شهرستان بودم دوتا بچه هم تنهایی بزرگ کردم باتمام مشکلاتو سختیهاو ومریضی بچه ها که هر ماه یه هفته خونه بود یا کمتر از یه هفته این که سخت نیست 

میوه فروشی

شوهر منم عمده فروش میوه س 

واقعا بعضی روزا اصلا نمی‌بینمش 

ولی خوب توی این اوضاع اقتصادی خداروشکر که مشکل مالی نداره 

درآمدش ارزش داره😜😜😜

اگه شوهر شما سوپر میوه داره میتونی بعضی اوقات بری پیشش مخصوصا که بچه هم نداری راحتی 

ولی چون شوهر من توی میدون تربار  حجره داره محیط مردونه س من نمیتونم برم

خوشحال میشم پیجم 

منم شوهرم شش صبح میره تا هفت شب.هفت شب هم ک میاد ب زور تا ساعت هشت بیداره بعدش میخوابه تا صبح.حتی روزای جمعه روزای قتل روزای عید هم سرکاره.نصف شبا انقد بوسش میکنم بازم دلم تنگشه

واسه حرف زدنش میخوام بخرم مینا چه خصوصیتی داره?

حرف میزنه البته باید یادش بدی وابسته میشه خیلی باحاله

خدایا همه منتظرا چشمشون روشن بشه! خیلی سخته انتظار خدایا من به تو ایمان دارم میدونم صلاح ومصلحتی هست ولی هیچ کاری از تو دریغ نیست. ... آهای تویی که میخونی یادت نره صلوات بفرستی.برای هممون دعا کنی 🤲🤲نترس هواتو دارم برات دعا میکنم بی خیر نمیری ...رب لا تزرنی فردا وانت خیرالوارثین
من بچه هم ندارم همش میگم یه طوطی بخر سرگرم بشم حداقل ینی انقدر بهم فشار اومده 

برو کلاس های مختلف ، کتاب بخون 

باشگاه و استخر و دور همی 

یه جوری وقتت پر کن 

من با وجود بچه همه ی این کارارو میکنم 

البته الان کرونا زندگیم منحل کرده😣😣

خوشحال میشم پیجم 
شوهر منم عمده فروش میوه س  واقعا بعضی روزا اصلا نمی‌بینمش  ولی خوب توی این اوضاع اقتصادی ...

جدی پس درکم کردی عزیزم

اره درامدش خداروشکر خوبه

راستش چندتا شریکن میگه جلو اونا زشته نیا

برو کلاس های مختلف ، کتاب بخون  باشگاه و استخر و دور همی  یه جوری وقتت پر کن  من ب ...

اره واقعا منم داشتم میرفتم کلاس نرم افزار مربوط به رشته تحصیلیم ک کار کنم بعدش از شانسم نصفه جلسات مونده بود منحل شد بعدشم خودم بی انگیزه شدم دیگه

جدی پس درکم کردی عزیزم اره درامدش خداروشکر خوبه راستش چندتا شریکن میگه جلو اونا زشته نیا

اره درکت میکنم 

شوهر من گاهی سه چهار روز نیست میره شهرای دیگه 

ولی من خودم یه جوری سرگرم میکنم 

نمیذارم بهم سخت بگذره😃

خوشحال میشم پیجم