2777
2789

سلام دوستان عزیز

میخاستم بدونم از چندهفته باید ساک نوزاد رو اماده کرد و چه لوازمی ضروریه و باید برداشت؟😍

و اینکه لباسارو قبل گذاشتن تو ساک یبار بشورم و اتو کنم کافیه؟کار دیگه ای نیاز نیس انجام بشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هروقت ذوقت گل کرد میبندی تا روز زایمانم هزار بار میبینیشو میخندی به سلامتی بغلش بگیری

😍😍😍😍

مرسی از دعای قشنگتون عزیزم انشاالله همه نی نی ها بسلامتی بدنیا بیان

چرابشوری؟

بخاطر اینکه الودگیی نداشته باشه یوقت،درسته ک همه لباسا کاملا بسته بندی و تمیزن اما خب بازم بنظرم یبار شسته و اتو بشه بهتره،اخه این مدت هم هی بقیه دیدن و دست زدن بهش بخاطر این کرونای لعنتی ادم بیشتر استرس داره

بخاطر اینکه الودگیی نداشته باشه یوقت،درسته ک همه لباسا کاملا بسته بندی و تمیزن اما خب بازم بنظرم یبا ...

شما چه وسواس داری معمولا اون لباس که داخل کاورهست رو فروشنده بازنمیکنه من هرجاخریدم ان شالله سلامت فارغ بشید

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
شما چه وسواس داری معمولا اون لباس که داخل کاورهست رو فروشنده بازنمیکنه من هرجاخریدم ان شالله سلامت ف ...

اره یکم زیادی حساس شدم این مدت😬درسته عزیزم منم خریدم کاملا کاورن اما منظورم اشناهای خودم بود ک هربار باز کردم ببینن دس زدن ب لباسا و ...🥺