2777
2789
عنوان

ایده برای تولدم میخام

99 بازدید | 12 پست

برای خودم میخام تولد بگیرم...دفعه اولمه چکار کنم بنظرتون...خودمون و خانوادم هستیم

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدت مبارک😁🧡

بوگو از همتون توقع سوپرایز دارم وگرنه کیک میگیرم خودم تنها میخورماااا😂🌠

یا اگه میدونی اینا روشون تأثیر نداره خودت تو گوگل بگرد تم تولد پیدا کن خونه رو تزئین کن😉🌠

منم خواسم تولد بگیرم ولی مشکلات سرازیر شدن😐💔

مهم تز از همه دختر خاله م که مریضه نمیتونه بیاد😐💔

با ی زمین خوردن نری😗 از دست پاشو بگو مگه از منم قوی تر هس😌سعی نکن واسه انگيزت مرزی توی چشمای خوشگلت نبینم ترس😉
تولدت مبارک😁🧡 بوگو از همتون توقع سوپرایز دارم وگرنه کیک میگیرم خودم تنها میخورماااا😂🌠 یا اگه م ...

خواهر هیچکس سورپرایز نمیکنه اینم ک دارم میگیرم بیشتر بخاطر دخترمه تولد دوست داره..ممنون بابت ایده ت

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
تولدت مبارک😁🧡 بوگو از همتون توقع سوپرایز دارم وگرنه کیک میگیرم خودم تنها میخورماااا😂🌠 یا اگه م ...

ان شاءالله همه چی درست میشه شماهم تولد میگیری

خودت لباس طلایی بپوش با شلوار مشکی  استند تولدتو بزن  ژله درست کن کیک بخر میوه بزار گ ...

ممنون عزیزم...خیلی کمکم کردی❤❤💐💐💐

ان شاءالله همه چی درست میشه شماهم تولد میگیری

گرفتن که صد در صد میگیرم ولی نمیتونم کسیو دعوت کنم عرر😐💔

با ی زمین خوردن نری😗 از دست پاشو بگو مگه از منم قوی تر هس😌سعی نکن واسه انگيزت مرزی توی چشمای خوشگلت نبینم ترس😉
گرفتن که صد در صد میگیرم ولی نمیتونم کسیو دعوت کنم عرر😐💔

اخی منم خودمون و خانواده مون کسی ندارم...