2777
2789

سلام دوستان من ۲۴ ابان‌ اخرین پریودم بود.بعد ۳ روز تاخیر ۲۶ اذر ازمایش بتا دادم بتام۹۸۷ بود.سه روز بعدش تکرار کردم ۲۰۰۰ بود... ۱۰ دی لک بینی مختصر داشتم سونوی شکمی‌دادم سن بارداری رو ۵ هفته و ۲ روز زدن و گفت مشکل خاصی نداری...دو هفته دیگه باید سونو بدی...۲۴ دی دوباره سونوی واژینال دادم دکتر گفت جنین تشکیل شده اما قلبش رو نمیتونم ببینم حدود ساک بارداری نامنظم‌هست و مقداری خون‌پشت جفت جمع شده..سن بارداری رو هم ۵ هفته و شش روز زدن..دکتر گفت جنین از بین رفته جون سن بارداری کمه...میتونی ی هفته دیگه صبر کنی دوباره بری سونو...خاستم بدونم کسی تجربه داره شایدقلبش تشکیل بشه یا نه؟ساک بارداری بعد از استراحت منظم شده باشه😔

من تجربه ی ساک بارداری نامنظم نداشتم اما بهم گفت پوچه و باید سقطش کنی و من نکردم ۱۰ روز بعد قلب کوچولوم تشکیل شده بود

اما یه نفرو میشناسم که شرایطش مثل شما بود که خداروشکر بارداریش خوب پیش رفتو قلب بچش تشکیل شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نمی‌خوام ناراحتت کنم ولی منم چند سال پیش مثل شما بودم سقد شد ایشالله که برای تو سالم باشه

خواهش میکنم عزیزم..یعنی ساک بارداریتون نامنظم‌بود؟ نمیدونین علتش چیه

من تجربه ی ساک بارداری نامنظم نداشتم اما بهم گفت پوچه و باید سقطش کنی و من نکردم ۱۰ روز بعد قلب کوچو ...

منم دلم‌روشنه میگم ده روز دیگه برم‌سونو چون جنین تشکیل شده بود دلم نمیاد سقط کنم..فقط نگرانیم اینه‌چرا هم سونوی اول هم دوم پنج هفته زده بودن

منم دلم‌روشنه میگم ده روز دیگه برم‌سونو چون جنین تشکیل شده بود دلم نمیاد سقط کنم..فقط نگرانیم اینه‌چ ...

عزیزم برا من اولیرو که رفتم گفت پوچه زده بود ۶ هفته و ۶ روز دکترو سونوگراف گفتن باید سقطش کنی اومدم تو خونه استخاره گرفتم که درومد صبر کن که به خیر راوان میرسی ۱۰ روز دیگه رفتم هم بچه بود و هم قلبش تشکیل شده بود تاریخشم زدن ۷ هفته و ۲ روز

عزیزم برا من اولیرو که رفتم گفت پوچه زده بود ۶ هفته و ۶ روز دکترو سونوگراف گفتن باید سقطش کنی اومدم ...

خداروشکر منم استخاره گرفتم صبر اومد..چقدر تاریخ سونو با تاریخ اولین روز پریودتون‌اختلاف داشت؟

خداروشکر منم استخاره گرفتم صبر اومد..چقدر تاریخ سونو با تاریخ اولین روز پریودتون‌اختلاف داشت؟

اولی که گفت پوچه تقربا یک هفته

دومی دو هفته

البته عزیزم من همون نزدیکای پریودم نزدیکی بدون مراقبت داشتم

خدارو شکر عزیزم

ان شاءالله که خدا خودش همه چیزو درست کنه و جنین تو شکمت یک فرزند سالم و صالح بشه براتون

اولی که گفت پوچه تقربا یک هفته دومی دو هفته البته عزیزم من همون نزدیکای پریودم نزدیکی بدون مراقبت ...

منم ی بارداری پوچ داشتم سه سال پیش..فقط دلم به این خوش هست که جنین تشکیل شده

خدارو شکر عزیزم ان شاءالله که خدا خودش همه چیزو درست کنه و جنین تو شکمت یک فرزند سالم و صالح بشه بر ...

ممنون عزیز دعا کن برام...شیاف و دوفاستون و اسپرین استفاده میکنم فعلا