سلام دوستان من ۲۴ ابان اخرین پریودم بود.بعد ۳ روز تاخیر ۲۶ اذر ازمایش بتا دادم بتام۹۸۷ بود.سه روز بعدش تکرار کردم ۲۰۰۰ بود... ۱۰ دی لک بینی مختصر داشتم سونوی شکمیدادم سن بارداری رو ۵ هفته و ۲ روز زدن و گفت مشکل خاصی نداری...دو هفته دیگه باید سونو بدی...۲۴ دی دوباره سونوی واژینال دادم دکتر گفت جنین تشکیل شده اما قلبش رو نمیتونم ببینم حدود ساک بارداری نامنظمهست و مقداری خونپشت جفت جمع شده..سن بارداری رو هم ۵ هفته و شش روز زدن..دکتر گفت جنین از بین رفته جون سن بارداری کمه...میتونی ی هفته دیگه صبر کنی دوباره بری سونو...خاستم بدونم کسی تجربه داره شایدقلبش تشکیل بشه یا نه؟ساک بارداری بعد از استراحت منظم شده باشه😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم دلمروشنه میگم ده روز دیگه برمسونو چون جنین تشکیل شده بود دلم نمیاد سقط کنم..فقط نگرانیم اینهچ ...
عزیزم برا من اولیرو که رفتم گفت پوچه زده بود ۶ هفته و ۶ روز دکترو سونوگراف گفتن باید سقطش کنی اومدم تو خونه استخاره گرفتم که درومد صبر کن که به خیر راوان میرسی ۱۰ روز دیگه رفتم هم بچه بود و هم قلبش تشکیل شده بود تاریخشم زدن ۷ هفته و ۲ روز