2777
2789
عنوان

میوه خشک هانامی😍

108 بازدید | 4 پست

سلیقه هامون متفاوته ولی با عشق کنار همیم ❤️

من عاشق دریام اون عاشق کویر 🌊

من عاشق پاییز اون عاشق بهار 🌈

من طعم ترش میپسندم اون شیرین🍏

.

.

اینکه اختلاف سلیقه داشته باشی و باز با عشق کنارش باشی خیلی قشنگه😍

_❤️________

تا حالا شده یچیزی رو که دوست نداشتی به اصرار یک نفر که واست عزیزه امتحانش کنی بعد ببینی اِاِاِ اینقدر خوشمزه بوده و تو تاحالا ازش غافل بودی؟!!🙊

.

آلوشابلون از همون طعم هاست 😋

.

فرقی نداره ترشی خوری یا شیرینی ☺

این یجوری مَلَسه که دل همه رو میبره😋😌

_❤️_______

الوشابلون اسلایس هانامی 😋

صد گرم : 29,000

دویست و پنجاه گرم : 71,000

پانصد گرم : 135,200

‌‌

سیب زرد هانامی 😋

صد گرم : 20,000

دویست و پنجاه گرم : 50,000

پانصد گرم : 93,500

‌برای ثبت سفارش دایرت تلگرام واتساپ هستم در خدمتتون ❤️

پیچ اینستاگرام mivekhoshke_hanami

https://uupload.ir/view/tyx3_img_20210120_140454_045.jpg

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️
تبلیغ_ممنوع#  

عزیزم اینجا روزانه هزاااران تایپک فال و دعا نویسی هست و تبلیغ اونا ممنوعه و ما فقط تو قسمت فروشگاه های نی نی سایت تبلیغ گذاشتیم باعث ازار کسی نشدیم و کسی اسمو بخونه داخل نمیاد، نی نی یارها همیشه حمایت کردن از کسب و کارهای حلال و برند هانان که حالا شدیم هانامی و دراخر نظر شما هم محترم و عزیزه و ما داریم به خیلی از خانواده ها نون حلال میرسونیم

زیبایی و قدرت یک زن، به باورهایش است، به میتوانم هایی که هر روز به خودش می گوید♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینجا روزانه هزاااران تایپک فال و دعا نویسی هست و تبلیغ اونا ممنوعه و ما فقط تو قسمت فروشگاه ه ...

من شنیده بودم هر نوع تبلیغی نباید باشه 

عذر خواهی می کنم 

توی این روزهایی که زندگی دشوار شده، ملاحظه همدیگه رو بکنیم✨💙
من شنیده بودم هر نوع تبلیغی نباید باشه  عذر خواهی می کنم

وقتی توی فروشگاه نی نی سایت باشه مشکلی نداره تا جایی که میدونم و نی نی یارها از کسب و کارهای حلال حمایت کردن و ما تا الان تو تایپک هیچ کسی تبلیغ نکردیم و نمیکنیم و پایبند هستیم. خواهش میکنم عزیزم 😘❤