2777
2789

عزيزم چك كنيد ببينيد:

• از لحاظ فیزیکی رفتار درستی با موها داشتيد
  • مواد مغذیِ لازم رو برای رشد موی سالم به بدن‌تون رسونديد (رژيم غذايي سالم داشته باشيد)
  • شايد موهاتونو مدتيه سفت ميپيچيد و جمعشون ميكنيد
  • نوك موهاتونو بصورت دوره‌اي گرفتيد
  • از لحاظ روحي در شرايط مناسب قرار داريد (مثلا با استرس و موقعيت‌هاي تنش‌زا مواجه نبوديد)
  • از نظر جسماني مشكلي نداريد (مثلا مصرف داروي خاصي يا كم‌خوني و تيروئيد)
  • محصولات بهداشتي مناسب و با كيفيتي براي موهاتون استفاده ميكنيد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم چك كنيد ببينيد: از لحاظ فیزیکی رفتار درستی با موها داشتيد مواد مغذیِ لازم رو برای رشد موی س ...

تشکر  ازبین گزینه ها فقط استرس خیلی زیاد داشتم

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺
خواهش ميكنم پس سعي كنيد كنترلش كنيد    

فقط همین نیاز نیست کاری دیگه بکنم چون من عاشق موی بلندم یه بار کوتاه کردم تو عمرمااااا چندسال پیش 

فقط همین نیاز نیست کاری دیگه بکنم چون من عاشق موی بلندم یه بار کوتاه کردم تو عمرمااااا چندسال پیش&nb ...

آخه آيتم هاي ديگه رو شما رو ميفرماييد نداريد جز استرس

استرس باعث توقف رشد مو و حتي در مواردي ريزش مو ميشه.

اگر مشكل خاصي نداريد و مورد خونوادگي يا ارثي نداريد، بقيه موارد هم اوكي هست (تغذيه، سلامي جسماني و ... ) ، پس با كنترل استرس و حتي رفع اون مشكلتون بايد حل شه.

هر سه ماه هم موهاتونو كوتاه كنيد تا باعث تحريك رشدشدون بشه. درضمن اگر موهاتون خشكه همين امر باعث رشد كم ميشه

از ماسك‌هاي خونگي مثل انواع روغن‌ها يا زرده تخم‌مرغ و .... هم استفاده كنيد.

انشاالله كه نتيجه ميگيريد.

آخه آيتم هاي ديگه رو شما رو ميفرماييد نداريد جز استرس استرس باعث توقف رشد مو و حتي در مواردي ريزش م ...

تشکر فراوان