2777
2789
عنوان

اوناییک بچه۴ساله دارن

86 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

بچه ۴ساله چه چیزهایی بایدتواین سن بهش اموزش داد؟من دارم اشکال هندسی مثل مربع مثلث بهش یادمیدم ولی سریع خسته میشه ومیره یااعداد روخمیربراش درست کردم ک شکلشونویادبگیره ولی گریه میکنه وواینمیسته خسته شدم دیگ😔😔

شوهرم میگ ازالان علاقه مندش کن ب درس کمترکارتون ببینه وگوشی بازی کنه ولی سریع خست میشه میره سراغ تلویزیون

شماهاچیکارمیکنید؟

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
بنظرم بچه فقط باید بازی کنه از ۵سالگی میره مهد تا ۲۰سالگی درس بخونه حالا این چن سال اول بازی کنه بهت ...

من نمیخوام سخت بگیرم شوهرم همش بهم میگه اعصاب منوخوردمیکنه باحرفاش

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بهش اعداد و اشکال و اینا رو یاد میدم اما بازیگوشه

پسرمن بازیگوش نیست ولی سریع خسته میشه دوسه بارتکرارمیکنه بازمیره سراغ کارتون

شعرواینام بلدنیست یانصفه نیمه بلده

دختر من 3 سال و دوماهشه 

ببین من هر کاری کنم بخوام چیزی یادش بدم گوش نمیده ولی مدام چیزی که می خوام یاد بگیره رو تکرار میکنم اون وانمود میکنه گوش نمیده ولی گوش میده و یادت میگیره میبینم داره واسه خودش تکرار میکنه 

گوشی به هیچ وجه بهش نمی دم 

اجازه داره تا ساعت 2 کارتون های شبکه پویا رو ببینه 

هر شب قبل خواب یه قصه آموزنده بهش میگم 

ازش می خوام تو کارای خونه بهم کمک کنه

بعد از ظهر ها نقاشی می کشم و ازش می خوام مثله من بکشه

اعداد هم تا 15 بلده 

گاهی هم با هم زبان کار می کنیم تا حالا 5 تا کلمه با معنی یاد گرفته 

من نمیخوام سخت بگیرم شوهرم همش بهم میگه اعصاب منوخوردمیکنه باحرفاش

الان خودمون که بچگی بهمون کشیدن اشکال هندسی نشون ندادن بلد نیستیم بکشیم من راحت میزارمش وقتی میبینم علاقه نداره مجبورش نمیکنم