2777
2789

بچه پیش دبستانی می‌ره ۶ سالشه (مال خواهرم) 

می‌خوام بهش بگم شعرای مدرسشو حفظ کنه. هی میگه بعد از صبحونه. بعد از کارتون ، بعد از نقاشی بعد از بازی... تا روز آخری که فرصت داره... 

وقتی هم میخوای باهاش درس کار کنی عصبی میشه گریه میکنه... از خواهرم میپرسم دخترت پیش خودتم اینجوریه میگه آره کلا همینه وضع. 

بچه های شما هم اینجورین؟ عصبی هستن موقع درس خوندن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشم همه رو عاصی کرده

هنوز هم غروب خورشید زیباست هنوز لالایی های ماهم شنیدنی است دلم هوای بوی عطر نارنج درحیاط را دارد   هنوز داستان لیلی و مجنون شیرین است هنوز لبخند مادرم آرام است هنوز آمدن پدرم شیرین است هنوز به یاده  فاطمه ای که دیگر نیست چشمهایم اشک آلود است   

بله 

نمونشو تو خانواده داریم😂

اول ی لیوان و پر اب میکنه میزاره کنارش ی غلپ اب میخوره بعد میره دسشویی و یه چرخی تو خونه میزنه دوباره میاد میشینه ی کم مینویسه میگ استراحت😂

آرزویم این است                                                                       آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست🦋💖

اگع من عصبی بشم اونم عصبی میشه ولی خودش عااقه عجیلی ب انحام تکالیفش داره ی وقتایی نمایشاش خیلی سخته استباه میکنه من ناخوداگاه عصبی میشم اونم هول میشه بدتر میکنه دیگه کم کم  یاد گرفتیم چطور مدیریت کنیم 

آره داداشم دیونه امون کرده . همش میخواد بازی و بازیگوشی کنه .همش میگه بعدا مینویسم .بعدا سوره قرآنی حفظ میکنم. بعدا شعر کتاب یادمیگیرم...

🐻صعود به گروه نارنجییی🐻  تاپیک بامداد خمار.. تاریخ شروع کم کردن وزن (۱۳۹۹/۸/۱۰) که۹۵کیلوهستممم وزن این هفته ۸۴/۵۰۰  وزن هدف ۷۰کیلو  قد۱۶۷🤹‍♀️