2777
2789
عنوان

دردای پریودی اول هفته ۳۸ بارداری

10620 بازدید | 44 پست

بچه ها از دیروز صبح هی دردهای شبیه پریود دارم. ولی منظم اونجوری نیست. مثلا صبح چند دقیقه بود بعد ظهر بود بعد بعدازظهر دوباره شب. الانم چند دقیقه اینجوری شد. تاریخ زایمان رو ۲۰ بهمن زدن. ولی فعالیتم کلا زیاد بوده. اینا برای زایمانه؟

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1

درد زایمان هر چند دقیقه میگیره و ول میکنه و دردش زیاده نه مثل پریودی .... اینا انقباضای نامنظمه . به دکترت یه زنگ بزن ببین چی میگه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

عزیزم تا وقتی که نامنظم نه دردای کاذبه اگر دیدی فاصله ی بین انقباض هات منظم شده و با گذشت زمان کمتر میشه و شدت دردت بیشتر میشه درد زایمانه

تاریخ زایمان منم ۲۰ بهمن😍

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم هی میگیره ول میکنه ولی منظم نمیشه،،دیگه کم کم طبیعیه...بهش میگن درد کاذب،،اگه زیاد شد و نتونستی فرقشو با درد اصلی بفهمی برو دوش اب گرم بگیر اگه تموم شد کاذبه اگه تموم نشد درد اصلیه

عزیزم تا وقتی که نامنظم نه دردای کاذبه اگر دیدی فاصله ی بین انقباض هات منظم شده و با گذشت زمان کمتر ...

عزیزززم 

خب پس اینا برای چیه؟ از دیروز شروع شده قبلا نبود 

تاپیک لیزر خونگی https://www.ninisite.com/discussion/topic/1035099/تاپیک-جامع-لیزر-خانگی?page=1
عزیزززم  خب پس اینا برای چیه؟ از دیروز شروع شده قبلا نبود

اصطلاحا ماه درده و بدن داره برای زایمان اماده میشه

نگران نباش گلم

منم همینم هی میگیره ول میکنه ولی منظم نمیشه،،دیگه کم کم طبیعیه...بهش میگن درد کاذب،،اگه زیاد شد و نت ...

برای من انقباض نیست. شبیه دردای پریودی ولی یه کم شدیدتر میشه ولی چند دقیقه بیشتر نیست. خوب میشه یه ذره فعالیت میکنم دوباره میگیره

شمام داری عزیزم؟

تا الان یه دو سه باری انقباض و دلدرد و کمردرد پریودی داشتم

چیزی که منو اذیت میکنه موقع بلند شدن از خواب مثانه ام درد شدیدی داره 

البته نی نی من بریچ😪 و منتطر چرخیدنش هستم

تا الان یه دو سه باری انقباض و دلدرد و کمردرد پریودی داشتم چیزی که منو اذیت میکنه موقع بلند شدن از ...

برای من چرخیده تقریبا دو هفته پیش بهم گفت سرش یه کم آویزون شده تو لگن

برای من انقباض نیست. شبیه دردای پریودی ولی یه کم شدیدتر میشه ولی چند دقیقه بیشتر نیست. خوب میشه یه ذ ...

احتمالا بچه داره میاد پایین 

دقت کن ببین شکمت نیومده پایین ؟

این پایین اومدن خیلی خوبه برای زایمان

برای من چرخیده تقریبا دو هفته پیش بهم گفت سرش یه کم آویزون شده تو لگن

عزیزم خداروشکر انشاءالله زایمان خوبی رو داشته باشی و به سلامتی نی نی نازت رو بغل کنی

احیانا دسشویی داری منم همینم سریع برو توالت خوب میشی

از اون موقع این دردام شروع شده دستشویی رفتنمم زیاد شده

میگم شاید داره میاد پایین به خاطر اونه