2777
2789
موفنگی چراچندروزه نمیخندی😭بااین گرونی 😖خدابزنه به کمرروحانی😂

موفنگی موفنگی فردا که شدی قطع کاربری، میفهمی میفهمی

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنما با غم عشق تو چه تدبیر کنم تا به کی از غم تو ناله شبگیر کنم دل دیوانه از آن شد که نصیحت شنود ...

😍🤠

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...
بیا سریع بیا سریع لولو چه جیگری

😂این چی بود😂😂😂😂😂

تیکر رسیدن به ارزومه❤عشق فقط شکلات بحثم نباشه تمام  🍫🍫🍫میشه واس خوشبختی وعاقبت به خیر شدنم یه صلوات مهمونم کنی مهربون😍 خدایا حمایتم کن دستمو بگیر منم بتونم درسمو بخونم پرستاری قبول شم بشم یه پرستار مهربون:) ........،امیدوارم خدا چیزیو بهتون میده لذت داشتنش هم بده وگرنه هستن ادمایی که شکلات زیاد دستشونه ولی دیابت دارن 🌸🌸🌸
دختر شهر قصه ها باریکلا عنی بردمه شهر ساری باریکلا همون شعره پایتخته با کمی تخلص

زری جون یه تکون،  عوووو 

زری جون دو تکون،   عوووو

زری جون دلمو بگیر و گردوخاکاشو بتکون، عوووووو😂

عاشِخِ لباشک🤪😼😋
اتش نشانی کُ کُ کُ اتیش گرفتم کی کی

ماهمه گوگولی مگولیم‌💃 بااون پرفایلت مارو نخوری اگوری پگوری💃 نه گوگولی نه مگولی💃    نه جنی نه هوری💃  مارو نخوری اگوری پگوری 🤣🤣🤣