2777
2789
عنوان

حرز امام جواد

135 بازدید | 3 پست

دوستان این گناها رو اگه انجام بدیم .. دعا اثر نمیکنه ؟ 

چون اصلا ممکن نیس اینا تو این دنیای امروزی دروغ  قطع صله رحم و فلان 

اینو تو کانال حرز امام جواد نوشته بود بعد از بستن به بازو ازین کارا پرهیز کنید 

از گناهانی که موجب نازل شدن بلا می شود مثل:
روابط نا مشروع (زنا) ، کم فروشی ، ندادن زکات، ظلم کردن و کمک به ظالم ، خوردن حق الناس مخصوصا حق یتیم ، قطع رحم ، عاق والدین ، ترک امر به معروف و نهی از منکر ، زیر پا گذاشتن دین برای رسیدن به دنیا ، کفران نعمت ، تمسخر، دروغگویی و ... به شدت بپرهیزید

badgal🤞💛

سلام.نه گلم من از یه جایی تو مشهد نتی خریدم برا پسرم یه کاغذ کنارش فرستاده بودن ک کلا توضیح داده بود شرایط بستن و نماز و اینا.ولی اصلا نگفته بود ک بعد از بستن به بازو اینکارا رو بکنین یا نکنین.پسرم کوچیکه من به نیابت از اون نمازش و خوندم.مهم اداب نوشتنشه ک باید رو پوست اهو و با قلم مسلمونا  و اینا باید نوشته بشه.من ک خریدم گف رعایت شده همه اینا.حالد نمیدونم راس گفته یا نه ولی من ک اعتقاد دارم و گفتم بذارنش داخل یه استوانه کوچولوی نقره.البته خودشون میگن با نقره یا بدون نقره

برای تعجیل در ظهور اقا امام زمان (عج)صلوات

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.