2777
2789
عنوان

پدرشوهرم گفت بچت کوه خَشمه!!!!؟

333 بازدید | 30 پست

پسرم هنوز دوسالش نشده،

چند روز پیش پدرشوهرم اینا رو دعوت کرده بودم،پسرم با بچه جاریم یکم داشت دعوا میکرد و هُلش میداد و . . .

یهو پدرشوهرم توی جمع هرررچی خواست گفت.

گفت: این بچه هُجومیه همش میخواد به دیگران حمله کنه ،، این آدمهای دَعوایی که توی خیابون هستن,توی بچگی این شکلی بودن ، ،این بچه احساس امنیت نمیکنه واسه همین حمله میکنه،،این بچه کوه خشمه،،

خلاصه هر روی خواست گفت

من و شوهرمم هیچچچچی نگفتیم

جَو سنگین بود

فقط رفتیم توی آشپزخونه تا زودتر نهار رو بخورن و برن.

آخرشب شوهرم زنگ زد به مادرش گفت این حرفا چی بود که بابا زد، مادرشوهرش گفت چیزی نمی‌گویم که، میگیم بچت مریضه ببرش دکتر!!!!!!!!

اولین بارشون نیست.

از همون نوزادی بچم ، همش بهش اَنگ میزدن.

همش بچمو با بچه جاریم مقایسه میکنن.

هی به بچم میگن جیغ جیغو ، شلوغ کُن ،. . .

خب بچم نوزاد بود کولیک داشت زیاد گریه میکرد مگه چیه؟؟؟

به خدا بچم خیلی خوب و مهربون و فوق العاده باهوشه،فققققط مادرشوهرم اینا اینجوری میگن.

حتی غریبه ها عاشق بچم هستن.

البته انکار نمیکنم که یکم پر انرژی هست .

شما جای من بودید چکار میکردید؟؟؟؟

فر گیس یعنی گیس فر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال؟؟؟ واقعا خشمگینه پسرت؟؟؟ اگر نه که این پدرشوهرت صفته خودشو به پسرت نسبت داده اونه که به شم ...

نه به خدا، خیلی نُرماله، خیلی محبتیه،همش بچه ها رو به زور بغل می‌کنه بوس میکنه، اما خب بالاخره اگه کسی به اسباب بازی اش دست بزنه شدید برخورد می‌کنه اما تا بهش بگی نکن ، نمیکنه

فر گیس یعنی گیس فر  
از ادبیاتش و به چیزایی که فکر کرده بود مشخصه استاد دانشگاهی چیزیه

ادبیات مهم نیست ، مهم اینه که شعور داشته باشه جلوی جمع یه بچه شیرخوار رو عیب نذاره

فر گیس یعنی گیس فر  

از بچه دوساله چه انتظاری دارن ؟؟؟که با ادب و دست به سینه بشینه یجا؟؟؟بگو اره امنیت نداره وقتی شما میبینه بچه شما رو میشناسه اخه این چه طرز برخورده با یه بچه بگووو تو استادی خیر سرت نوه ت رو تربیت کن باهاش حرف بزن براش شعر بخون . نه اینا حرفا رو بهش بزن . 

درخواست دوستی ندید ....😠👊👊👊
شیطنت زباد بچه ها گاهی برای بقیه اذیت کننده میشه ولی اونم نباید اینجوری میگفته ، رفت و امدتو کم کن

دقیقا می‌خوام همین کارو کنم، تا چند ماه نمیرم خونه شون

فر گیس یعنی گیس فر