2777
2789

من ۲ هفته میشه عجیییب موهام میریزه..خیلی پشت سرم کم پشت شده 🥺البته موهام اونچنانم پر نبود چون تار موهام نازک بود ولی عوضش ریزش نداشت.شماها اینجوری شدین یا اینکه بعدش چیکار کردین ک بهتر شد ریزش موهاتون.حالا میگم قرص هرویت بگیرم شاید بهتر شه نظرتون چیه خانما

ببین سریع برو دکتر الکی وقت خودتو هدر نده من بدبخت چند ماه الکی داروهای مسخره مصرف کردم آخر آزمایش دادم فهمیدم مربوط به تیرویید مه اگه مشکل اصلی رو پیدا نکنی بقیه کارا بی فایدس

باید ازمایش کامل و هورمونی بدی دلیلشو ریشه یابی کنی ممکنه هر دلیلی داشته باشه

فک نکنم چیزی باشه که بشه هر تجویزی کرد چون بعضی توصیه های اینجا بدتر باعث میشه موهات بریزن

و یه چیزی بهت بگم اینکه اگه کسی ماینوکسیدیل برات تجویز کرد به هیچ وجه استفاده نکن چون کلا کچل میشی

💏"You & me 💕make a wonderful "We

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=173547400]ببین سریع برو دکتر الکی وقت خودتو هدر نده من بدبخت چند ماه الکی داروهای مسخره مصرف ...

ببین یک ماه و خورده ای ریزش شدید در حد صدتا داشت همون حجم موهام رو نصف کرد الان روزی ده پونزده تا میگن تقریبا درمانش خیلی طول میکشه و موها به اون کیفیت قبل نمیشه الان دارم آمپول بیوتین میزنم و قرص کلاژن مصرف میکنم دیروز هفتصد هزار فقط پول یه نسخه شد تا حالا یه تومن خرج کردم بازم ریزش دارم

ببین یک ماه و خورده ای ریزش شدید در حد صدتا داشت همون حجم موهام رو نصف کرد الان روزی ده پونزده تا می ...

خیلی بده واقعا..ب نظرم ریزش مو از چاق شدنم بدتره و بیشتر میره رو مخ و اذیت میکنه..ایشالا ک زودتر خوب شی ..ممکنه شامپومو عوض کردم از اون باشه؟چون سابقه ریزش مو نداشتم تا حالا

من موهام فوق العاده بود نرم و پر پشت همه از موهام تعریف میکردن با اینکه هیچ وقت مدل خاصی نمیزدم یا ب ...

من خودم ب چشم اعتقاد دارم..دربیاد چشمشون..ایشالا بازم مثل اونموقع بشی

خیلی بده واقعا..ب نظرم ریزش مو از چاق شدنم بدتره و بیشتر میره رو مخ و اذیت میکنه..ایشالا ک زودتر خوب ...

چی بگم عزیزم حتما آزمایش بده ‌ و فرصت رو از دست نده ممکنه از تنبلی تخمدان تیرویید یا زیاد شدن پرولاکتین حتی کمبود ویتامین دی باشه حتما دکتر برو و آزمایش بده اره واقعا بده من که افسردگی گرفتم همش موهام رو میکشم ببینم چنتا در میاد 

چی بگم عزیزم حتما آزمایش بده ‌ و فرصت رو از دست نده ممکنه از تنبلی تخمدان تیرویید یا زیاد شدن پرولاک ...

اره راست میگی باید برم دکتر ..خودش مینویسه ک چ آزمایشی بدم دیگه اره؟؟