2777
2789
عنوان

لطفا بگید شمابودین چه میکردین؟

110 بازدید | 14 پست

عروسی پسرخالمه قبلا خواستگارم بوده جوریکه بعد ازدواجم با شوهرم کلا بامون سرد و سرسنگین شد و جواب سلام شوهرمم نمیده خخخخ ولی چون فامیلیم همه باهم ( فامیل شوهرمم هست ) کارت دادن ماهم میخوایم بریم 

حالا من همونطور ک گفتم قبلا با جاریم بشدت باهم قهریم و رقابت تنگاتنگه تو تیپ زدن خخخخخ

اونم میاد . عروسی تو باغه و مهمونا کم هستن فقط نزدیکان بخاطر مریضی.

شوهرم چون میگه ما در حد ۳۰ دقیقه فقط میریم تبریکی و کادو میدیم میاییم برا شام و بزن و برقص نمیمونیم بخاطر کرونا . پس نمیخواد لباس جشن بپوشی یا بخری والکی هزینه کنی  . فقط مانتو مجلسی و نقره دوزی شده و ست شال و دامنشو بپوش بیا (من محجبه هستم شال میزنم همیشه امامجلسی)

ماسکم میزنیم ارایشگاه هم نمیخواد . 

(البته زیادم با پسرخالم صمیمی و گرم نیستیم)

از طرفی میخوام از جاریم خوشتیپ تر باشم دلم میخواد لباس ماکسی پولک دوزی ک دیدم بخرم بپوشم ک چشش دراد چون خیلی ازهم بدمون میاد . 

شما بودین چه میکردین ؟ 

توروخدا مسخره نکنید نظرتونو پرسیدم پس نظر تون رو بگید ک مانتو مجلسیمو بپوشم یا لباس بخرم ؟

پیشاپیش ممنونم ک ایش و اوخ و اه و پیف نمیکنید 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂 

دستامو ول نکن خدا.....

نه مانتو بپوش برو و بیا کار اونم نداشته باش

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیمدونم چرا احساس کردم تو مانتو مجلسی بهتر میشی ☺️☺️☺️😍😍

اره بخدا گرون خریدمش تماما گلاش نقره ای برجسته هستن ازین ژاکارد گرونا با پول دوختش یه میلیون شد 

دستامو ول نکن خدا.....
بابا مانتوتو بپوش و برو بخاطر جاری میخوای خودتو تو خرج بذاری؟؟؟

والا خواستم پول قسط خونه رو بدم لباس برا همین دودل بودم پس نمیخرم همون مانتو رو میپوشم 

دستامو ول نکن خدا.....