2777
2789
عنوان

لطفا بگین با این ادما چکار میکنین؟

233 بازدید | 25 پست

خانوادم داشتن فیلم عروسی خواهرم رو میدیدن بعد بچه خواهرم برای خودشیرینی میگه احمد رو دیدین برای شباش گرفتن سریع برگشت اومد شباش بگیره ( احمد پسرمه که ۱۱ سالشه) خیلی ناراحت شدم کلا من با این خواهرم مشکل دارم حالا بچه شو هم تحریک کرده با بچه هام بد باشن و قیافه بیان شما باشین چکار میکنین؟

حالم بد شد ادم اینقدر پست و نفرت انگیز

ادم حسابش نکن 

میخاد جریت کنه

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم رو حرف بچه حساس نمیشم هرچند مادرش باهام بد باشه وبهش یاد داده باشه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

برات مهم نباشه

بعضیا عادت دارن تلخ باشن

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

چیبگم من که یکی از خاهرامو کلا پرتش دادم اصلا انگار خاهر ندارم از بس ک بهم ضربه زد ی روز زنگ زده یود شوهرم میگفت سمیه امروز با ی پسری سر قراره در حالی ک من حموم بودم شوهرم تو هال نشسته یود

حساس نشدی؟؟؟

اگه با هم خوب نیستین نمیگم قطع رابطه ولی رابطتتونو کم کنین اصلا نشین باهاش فیلم عروسی نگا کن و اینا

بعدم اگه ناراحتت میکنه جواب ندادن در لحظه جواب بده حداقل بعدا با خودت فکر و خیال نکنی مثلا بگو آره دیگه بچم زرنگه

چندسالشه بچه خواهرت؟

اونم همسن پسرمه ولی خودش همچین میگیره که داداشم یبار بهش تذکر داده که حواست جمع کن چجوری برخورد میکنی خودت برای احمد نگیر ولی خب پسر همون مادره دیگه از دماغ فیل افتاده پسر منم خوش اخلاق و سادست