2777
2789
عنوان

فیلم های س.ک.س.ی

| مشاهده متن کامل بحث + 2718 بازدید | 86 پست
رابطمون خوبه با هم ولی خوب تو فکرم این بود که زن و مرد متاهل چه دلیلی داره ک از این مدل فیلم ها ببین ...

خیلی راحت بگم شاید دوس داره کم نزاره دوست داره پوزیشن های جدید یاد بگیره و لذت بیشتری ببره .باهاش همکاری کن .مردا تو رابطه از قوی بودن لذت میبرن 

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی باید با این واقعیت تلخ کنار بیام؟

ببین کلا این فیلما هدف از ساختشون این بود که نحوه س کس متنوع از به زوج ها یاد بدن تا روابط تکراری نشه تو باید نگاه کنی ببینی شوهرت باهاش خودارضایی می کنه یا هدفش بهتر کردن روابطه ولی سعی کن حتی اگه مورد اول بودبارامش و صحبت مشکل حل کنی

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥
خیلی راحت بگم شاید دوس داره کم نزاره دوست داره پوزیشن های جدید یاد بگیره و لذت بیشتری ببره .باهاش هم ...

چی بگم والا...من حتی بعضی وقتا بهش میگم که تو رابطمون چیزی ادیتت نمیکنه...کم کاری نمیکنم؟چ کاری دوست داری برات انجام بدم..همیشه گفته نه نو چی ی کم نمیذاری دیگ راست و دروغش پای خودش ولی من تمام سعیمو برای بهتر شده روابطمون میکنم

فکنم خودارضاییم میکنه

خب پس اگه مطمئنی سعی کن ترکش بدی با مشاور و س کس تراپیست

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥
اسی عزیزم مخاطبم شمانیست امامن خودم فیلم س و پ ر می بینم توگروه وات مب فرستن برای شوهرم باهم یاجدامی ...

خوب شما کنار میای با قضایا ولی برای یکسری یه سری چیزا حل نشده است...نمیتونن هضمش کنن حالا برای هر فردی اون موضوع عیرقابل هضم فرق میکنه

شايد باورت نشه ولي منم يهو دلم سووخت چندشم شد😂🚶🏼‍♀️

شما قرآن و صلوات حامله شو بچت بشه نخبه ما به ریتم  زندگیمون راضی هستیم .شما دلت به حال خودتو افکارت بسوزه .

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
شما قرآن و صلوات حامله شو بچت بشه نخبه ما به ریتم  زندگیمون راضی هستیم .شما دلت به حال خودتو اف ...

قران رو با فیلم پو ر ن مقایسه میکنن یاا خدااا اینا دیگه چینن😐😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خوب شما کنار میای با قضایا ولی برای یکسری یه سری چیزا حل نشده است...نمیتونن هضمش کنن حالا برای هر فر ...

بنظر من ک باید جلوی این رفتار گرفته بشه اما نه از طریق دعوا نه مشورت با اینجا بلکه با یه مشاور خوب صحبت کنید 

مطمین باشین این کار عوارض زیادی داره اصلا عادی نیس البته جامعه ب این سو داره میره ک خیلی اتفاق نرمالی هست 

و اصلا این فیلما جنبه اموزش نداره بنظرم بیشتر باعث مقایسه خواهد شد