2777
2789

من

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم خاطره میشه واسه نسل بعد تعریف میکنی .اونا باورشون نمیشه کرونا چی کار کرد با ما ولی بدونن در این حد بود ک مامان بابام بدون عروسی رفتن خیلی متوجه عمق ماجرا میشن🤕

من عروسیم چون تو کرونا بود تعداد زیاد نبود در حد100نفر ک هممون خودمونی بودیم. پشیمونم نشدیم رفتیم سر خونمون زمین خریدیم عوضش. و اینکه ی کلیپ خوب گرفتیم ک یادگار بمونه

خدایا خودتم شاهد بودی که چقد سختی کشیدیم و چقد دلمون شکست و همچنان دل میشکونن.. به هر سازی ک این روزگار زد رقصیدیم...خدایا بند دلمو محکم کن انقد محکم که هیچ وقت پاره نشه🥺به ما صبر و توان و تحمل بده تا از امتحان تو سربلند بیرون بیایم🙏(از خیلیییی از آدما گله دارم همشونو روز قیامت تسویه میکنم) اگه ی صلوات ب نیت رز من بخونین ی دنیا ممنونتون میشم 

عزیزم این روزا تو سایت که بچرخی روزی چند تا تاپیک مثل همینو میبینی که نشونه اینه که خیلیا با توجه به شرایط الان مجبورن اینجوری برن سر زندگیشون عروسی خیلللی خوبه ولی وقتی چاره ای نیست راه سختو برای خودت سخت تر نکن

عزیزم این روزا تو سایت که بچرخی روزی چند تا تاپیک مثل همینو میبینی که نشونه اینه که خیلیا با توجه به ...

اصلا خیلی حالم بد بعد5سال عقد واقعا سخت بدون عروسی بری سرزندگیت