2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان دارم

110 بازدید | 9 پست

دکتر یه سری قرص نوشت گفت یکیشو روز ۱۵پرویدی یکیشم روز ۳به بعد بخور.بعد گفت پروید شدی بیا.مگه اون موقع میخواد چیکار کنه؟

خب اگه قراره اون موقع برم چرا الان این فرصت رو داد بهم؟

زود خوب میشم یعنی ؟

کسی خوب نمیشه کنترل میشه

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟ یهو اینجوری شدم.باید چی کار کنم؟

اگ اضافه وزن داری کم کن خیلی کمک میخونه

بیخودی با قرص پریود نشو اگه قصد حاملگی نداری چون ضرر داره

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

اگ اضافه وزن داری کم کن خیلی کمک میخونه بیخودی با قرص پریود نشو اگه قصد حاملگی نداری چون ضرر داره

چرا قصد بارداری دارم دیگه.

میترسم دیر حامله بشم.

اضافه وزن ندارم 

چرا قصد بارداری دارم دیگه. میترسم دیر حامله بشم. اضافه وزن ندارم 

خب پس قرص روز ۱۵ نمیدونم چیه اصولا لتروزول یا کلومیفن میدن از روز ۳پریود تا ۵ 

روز ۱۲ ام هم یه سونو ک ببینن فولیکول داری یا ن

خب پس قرص روز ۱۵ نمیدونم چیه اصولا لتروزول یا کلومیفن میدن از روز ۳پریود تا ۵  روز ۱۲ ام هم یه ...

آره اتفاقا اون از روز سه پروید گفت پنج روز بخور.بنظرت خیلی طول می‌کشه باردار بشم؟

آره اتفاقا اون از روز سه پروید گفت پنج روز بخور.بنظرت خیلی طول می‌کشه باردار بشم؟

ایشالا ک زود جواب میگیری من همون ماه اول باردار شدم ولی دوستم ۵ماه طول کشید