2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم میری تربیت بدنی یه شماره حساب بهت میده و پولو واریز میکنی بعد با یه قطعه عکس میری تربیت بدنی برات صادر میکنن،خوبه بنظرم برا آسیب دیدگی یا چیزی،هزینشم خیلی زیاد نیس زیر پنجاه تومنه،یه سال اعتبار داره

سلام

اگر شما ورزشکار هستید باید اقدام به تهیه بیمه ورزشی کنید، بیمه ورزشی بیمه نامه ای هست که از سوی فدراسیون پزشکی صادر میشه و برای تهیه اون هم از دو طریق می تونید عمل کنید

1- بصورت شخصی: با مراجعه به سایت فدراسیون پزشکی و درج مشخصاتتون به صورت آنلاین واستون بیمه سالیانه صادر میشه.

2- از طرف باشگاه: بعضی از باشگاه ها خودشون از جانب شما اقدام به انجام این کار می کنند و غالبا هم یه مبلغ کوچولویی بالاتر دریافت می کنند (بابت حق العمل انجام اینکار و درآمدزائی)

اما اگر مربی هم هستید جدا از بیمه ورزشی باید اقدام به تهیه بیمه مسئولیت مربیان ورزشی از یکی از شرکتهای بیمه ای کنید

باز هم اگر سوال و مشاوره ای در این زمینه و یا هر مورد بیمه ای داشتید در خدمتتون هستم

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست اینم تاپیک مشاوره ای بندهمشاور بیمه ای شما
سلام اگر شما ورزشکار هستید باید اقدام به تهیه بیمه ورزشی کنید، بیمه ورزشی بیمه نامه ای هست که از سو ...

ممنون بخاطر توضیحات جامع و کاملتون

درمورد بیمه ی فرهنگیانم میشه توضیح بدین ، 

بنظرتون کدوم بیمه بهتره برا فرهنگیان؟؟

ممنون بخاطر توضیحات جامع و کاملتون درمورد بیمه ی فرهنگیانم میشه توضیح بدین ،  بنظرتون کدوم ...

بیمه فرهنگیان در حقیقت یک بیمه تکمیلیه که طبق اطلاعاتی که بنده شنیدم طی اون 100درصد هزینه‌ درمان و دارو ی بیماران خاص و صعب العلاج و تمام هزینه در مان نازایی پرداخت می‌شود عمل جراحی فرهنگیان ، بدون پرداخت هزینه‌ انجام میشه

همچنین سایر خدمات همچون درمان طبی و سایر اعمال جراحی، هزینه‌های پاراکلینیکی، ویزیت پزشکان، هزینه تهیه پیوند اعضا طبیعی با تایید انجمن‌های مربوطه، هزینه‌های اروتز و پروتز طبق تعریف و تعرفه وزارت بهداشت، هزینه‌های مرتبط با نازایی و ناباروری، فرانشیز داروی در تعهد بیمه همگانی و ملزومات دارویی بدون سقفه

کاربر آقا👨‍💼 من یک بیمه گرم، وظیفه من مشاوره و تهیه یک محصول مناسب برای آرامش خاطر شماست اینم تاپیک مشاوره ای بندهمشاور بیمه ای شما
بیمه فرهنگیان در حقیقت یک بیمه تکمیلیه که طبق اطلاعاتی که بنده شنیدم طی اون 100درصد هزینه‌ درمان و ...

اسم بیمه اش چی هست؟

من الان دانشجو معلمم راستش وبیمه ای که بهمون دادن همه میگن بدرد نمیخوره 

بنظرتون بیمه تامین اجتماعی داشته باشم بهتره یااین؟

البته فکر کنم بیمه تامین تجتماعی هزیه اش بیشتر باشه

اسم بیمه اش چی هست؟ من الان دانشجو معلمم راستش وبیمه ای که بهمون دادن همه میگن بدرد نمیخوره  ...

همونطور که خدمتتون گفتم بیمه فرهنگیان در حقیقت یک بیمه تکمیلیه که توسط شرکت بیمه آتیه سازان حافظ به فرهنگیان داده شده است و مکمل بیمه تامین اجتماعی هست و اصلا مقایسه کردنشون با هم درست نیست چون یکیشون مثلا سیبه یکیشون پرتقال