2777
2789

برم دنبالش بیارمش بالا باهاش دعوا کنم😈😈😈؟؟؟

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
چون بیشتر مردها خونن کارشون تموم میشه بخاطر محدودیت ها خونن نگفتم حتما از کروناست یکی از دلایلشم هم ...

شوهر من خونه س وقتش پره

یا کتاب میخونه یا فیلم میبینه

یا میره بیرون میدوعه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گناه داره هادعواچرا برودنبالش گلم

دلم بدجور دعوا میخواد

تو خونه ی خودم نخندم و خمیازه نکشم

راحت نباشم

کجا راحت باشم؟

بیخیال خواهردوست داره که حسودیش میشه دیگه

دوست داشتن ش تو حلق داعش🤕🤕🤕🤕

چرا دو روز در هفته مال خودم نباشم فقط دو روز کلاس دارم

اخه خودتو دخترت خیلی بی محلی بهش کردید

چیزی نگفته که خواستی بیرونش کنی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اخه خودتو دخترت خیلی بی محلی بهش کردید چیزی نگفته که خواستی بیرونش کنی

بخدا اومد نهار خورد خوابید

دو دفعه چای خواست واسش بردم

بین چایی هاشم خوابید

نماز خوند

نشست کتاب خوندن

کلی هم قبل از کلاسم باهم حرف زدیم

خودم روز اول پریودمه حالم اصلا خوب نیست

دید انقدر کمرم درد میکنه پشت میز نتونستم بشینم اومدم رو تخت دراز کشیدم

حتی خواست بخوابه گفت کسی میخواد بهم زنگ بزنه گوشی مو ضدعفونی کن بزار کنارم

چی کار دیگه باید میکردم

صدامم درنیاد؟

براشوهرت وقت بزار

دیگه چی کار کنم

خودم قربونش کنم؟

دیگه چی کار کنم خودم قربونش کنم؟

عاره قربوني كن با دخترتم صحبت كن كه اينجوري نباشه واقعا حرفش زشت بوده لطفا نخند😑😐

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت
عاره قربوني كن با دخترتم صحبت كن كه اينجوري نباشه واقعا حرفش زشت بوده لطفا نخند😑😐

عزیزم این تاپیک رو تاریخ ش رو نگاه کردین؟

نمیدونم این رو شماها از کجا آوردین

خودم از اول خوندمش تا یادم بیاد موضوع ش چی بود

عزیزم این تاپیک رو تاریخ ش رو نگاه کردین؟ نمیدونم این رو شماها از کجا آوردین خودم از اول خوندمش تا ...

والا تازه واسم بالا اورده😂😂😂😁😅بببشيد مشكل از ني ني سايته نه من😅

خدايا ميشه نگام كني امشب خيلي دلم گرفته كاش بغلم كني 😞😭دوست دارم خدا جونم  💔🌷(ساعت يك و نيم شب٩مرداد).            اي درد به استخوان رسيدي😔كاش يه روز منم از ته دل بخندم بگم خدايا شكرت

حالا رفتي دنبال شوهرت با نه

حالا رفتي دنبال شوهرت با نه    

بخدا یادم نمیاد بعدش چی شد🤣🤣🤣

هزار دفعه بعد از اون قهر و آشتی کردیم

و پریود شدم

بخدا یادم نمیاد بعدش چی شد🤣🤣🤣 هزار دفعه بعد از اون قهر و آشتی کردیم و پریود شدم

اشكال نداره اين چيزيا تو زندگي پيش مياد