2777
2789

خلاصه زورم بهش نرسید گفتم برو از اتاق بیرون بزار راحت باشم

اونم دائم کتاب میخونه

دخترم ۴ سالشه اومد اصلا به باباش توجه نکرد

اومد منو بوسید و بغل کرد

گفت با بابا دعواتون گرفته 

من بابا رو دوست ندارم

اونم قهر کرد رفت

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

بیچاره شوهرت😐

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اصلا وقتی برا شوهرتم داری

آره بابا اومد نهار خورد

خوابید

دو دفعه چایی خواست واسش ریختم بردم

تازه کمر خودمم درد میکنه

کلی هم باهم عشقولانه بودیم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
خلاصه زورم بهش نرسید گفتم برو از اتاق بیرون بزار راحت باشم اونم دائم کتاب میخونه دخترم ۴ سالشه اوم ...

من بچه ام بگه دوستت ندارم از کره زمین قهر میکنم میرم باز اون قهر کرده رفته پایین خوبه😂😂😂😂

البته بچه اس خوب باید درک کنه از هر کی بیشتر محبت و وقت ببینه بیشتر دوستش خواهم داشت

شوهرت زورش گرفته 

فقط خاسته به یه چی تو گیر بده 

شماهم الان برو یه چیز خوشمزه برا هردوتاشون درس کن و بشین فیلمی چیزی باهاشون نگا کن 

کلا جبران کن

انقد خوب باش اگه کسی تورو ترک کرد به خودش ظلم کرده باشه🖤🤟🏻          من رو تو تایپک های چالش و خنده تگ کنید 😌اگه دیدید تو تایپک های منفی هستم شهید کردنم برایتان حلال 😐
بیچاره شوهرت😐

چرا دو روز در هفته مال خودم نباشم

فقط دو روز کلاس دارم

خلاصه زورم بهش نرسید گفتم برو از اتاق بیرون بزار راحت باشم اونم دائم کتاب میخونه دخترم ۴ سالشه اوم ...

آخی 😅 😅 😅 

حالا اینکه اشکال نی حسودیش شده

وقتی اومد حسابی از دلش در بیار 

دیگه زنشی باید هواشو داشته باشی😅🌹

شوهرت زورش گرفته  فقط خاسته به یه چی تو گیر بده  شماهم الان برو یه چیز خوشمزه برا هردوتا ...

گفتم شام املت میخوام درست کنم گفت نهار دیر و زیاد خوردم دیگه نمیخورم 

هر چی به دخترم گفتم برو دنبال بابا نزار بره

گفت نمیرم🤣🤣😋

گفتم شام املت میخوام درست کنم گفت نهار دیر و زیاد خوردم دیگه نمیخورم 

مگه حتما باید غذا درست کنی 

مثلا ژله ای 

شله زردی 

چمیدونم فرنی 

انقد خوب باش اگه کسی تورو ترک کرد به خودش ظلم کرده باشه🖤🤟🏻          من رو تو تایپک های چالش و خنده تگ کنید 😌اگه دیدید تو تایپک های منفی هستم شهید کردنم برایتان حلال 😐
😂😂😂😂😂 ازمن میشنوی برودنبالش نزارمادرشوهرت خوشحال شه

به مامانش نمیگه قهر کردم اومدم😁😁😁

حالا به نظرتون برم

چون تو کلاس بودم خوب باهاش دعوا نکردم

دلم میخواد دعوا کنم😈😈😈😈

دیگه هرچی میشه به خاطر کروناست به خاطر کروناست😂😂😂😂😂😂

چون بیشتر مردها خونن کارشون تموم میشه بخاطر محدودیت ها خونن

نگفتم حتما از کروناست یکی از دلایلشم همینه

خنده نداره

اگر انسانی هستی که نمیتوانی به داد کسی برسی اقلًا  "آدم"  باش و داد کسی را در نیاور !