2777
2789

پریودم حالم خوب نیست

کلاس آنلاین داشتم

کلی هم قبلش درس خوندم

خسته م هستم

رو تخت ولو بودم کلاس هم داشتم

مابین ش اومد نی نی سایت تاپیک پربازدید رو میخوندم و میخندیدم

شوهرمم تو اتاق بود

دیگه خیلی خسته بودم آخرهای کلاس خمیازه بلند کشیدم

گفت وای چیه یا بلند میخندی یا بلند خمیازه میکشی؟

تا بخونین ادامه شو تایپ کنم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم ناراحت شدم

گفتم ناراحتی از اتاق برو بیرون

یه خورده تلاش کردم بندازمش از تخت پایین

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

نگو که سر خمیازه دعوا کردید؟بعدم وقتی این همه مشغولی اون تایم نی نی سایتو باید به شوهرت و بچت اختصاص میدادی

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

بگو ولی اگه هر دلیلی هم داشته خوب کردی نرفتی دنبالش مرد ک نباید قهر کنه ایش نری دنبالشا خودش میاد ب وقتش فقط با دخترت حرف بزنید بخندید دلش تنگ شه بیاد بالا

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
نگو که سر خمیازه دعوا کردید؟بعدم وقتی این همه مشغولی اون تایم نی نی سایتو باید به شوهرت و بچت اختصاص ...

تایم نی نی سایت تو کلاس بودم بچه ها داشتن سامری میدادن

تایم نی نی سایت تو کلاس بودم بچه ها داشتن سامری میدادن

حالا اول تایپ کن بعد ج بده

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی