2777
2789
عنوان

بچم رو بردم بهداشت گفت...

1029 بازدید | 43 پست

سلام 

امروز پسرم رو بردم بهداشت برا واکسن یک سالگی

گفت تاتی تاتی با کمک وسایل راه میره گفتم اره 

هرچی که پرسید خوب بود 

به جز این که دست نمیزنهو بای بای نمیکنه

میگفت باید بهش یاد بدی

خب من هروقت که دست میزنم این چهاردست و پا میشه 

ب ا س ن میچرخونه 😑😂

بعد گفت که قدش کوتاه برای قدش به نظرتون چی کنم؟

بعد بهداشت بهم گفت واکسن بعدیش میشه ۱۵ ماهگی ولی تو دفترچه واکسن زده ۱۸ ماهگی

۱۵ ماهگی واکسن دارن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

نه دختر من ۱۶ ماهس، دوماه دیگه واکسن داره

شاید گفته ببری مراقبت و کنترل قد ووزن

به منم گفت که نبردم

وقتی تغذیه خوبه و مکمل هم میدم...آب بریزم پاش قد بکشه؟ 😐

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

برا قد و وزن که یه برگه گرفتن دستشون یا میگن کمه یا میگن زیاده  مهم سلامتیش اینهمه آدم داریم‌مگه همه یه قد و یه وزن دارن ؟منم همش استرس قدش داشتم الان دیگه برام مهم نیست سه سانت کم باشه یا زیاد 

قد ک بیشتر ژنتیکه دست زدن و اینا دستاشو بگیر بهم بزن بهش باد بده

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
برا قد و وزن که یه برگه گرفتن دستشون یا میگن کمه یا میگن زیاده  مهم سلامتیش اینهمه آدم داریم‌مگ ...

اخ گفتی واقعا بعضیاشون خیلی بیسوادن و فقط ادعا دارن پسر من وزن تولدش بالا بود ولی سه روز اول خبلی کم کرد حالا هی هربار تدکر میدن وزنش کمه منم هربار میگم پزشکش کاملا راضیه 😁وافعا هم از نظر دکترش رشدش عالیه