2777
2789

سلام خانوما من الان 7 روز از زمان تخمک گذاریم میگذره و 7 روز به مودم دارم . خیلی عجله دارم و تنها علائمم تنگی نفس شبونه و دلدرد ب دستشویی هست یعنی یهو دلدرد مث پریودی میاد بعد چند دیقه یا ساعت میره . کمر درد ندارم و کمی ترشح لوسیونی دارم . الان شما میشه بگید که کی از بتا دادین و مثبت شد ؟ 

یا کی بیبیچکتون مثبت شد ؟ 

ارزو کن شاید بزرگترین ارزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد ........ادمی تا ادم نبیند کی ادم شود  ............  در چراغ روغن نباشد کی روشن شود ............ من پیر سایتم نه تازه وارد   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم صب کن این هفت روزو

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

به موعدم 7 روز مونده . بنظرتون برم از بدم فردا ؟ 

من یه دختر دارم اونموقع هم همین حالتا رو داشتم الانم برا همین خیلی امیدوارم . 

دوساله که اقدامم . 

خواهشا اگه تجربه ایی دارین بگین ممون میشم 

ارزو کن شاید بزرگترین ارزوی تو کوچکترین معجزه خدا باشد ........ادمی تا ادم نبیند کی ادم شود  ............  در چراغ روغن نباشد کی روشن شود ............ من پیر سایتم نه تازه وارد   
من این علاعمو داشتم ولی صبر کردم تا ۴ روز بعد موعد بی بی چک زدم مثبت شد فرداشم ازمایش خون مثبت شد&nb ...

افرین به صبرت عزیزم من این ماه انگار هر روز بی طاقت تر میشم . 

خیلی استرسی ام برام دعا کنین 

من ۴ روز قبل پری هاله خیلی کمرنگ یه روز قبلش پر رنگ تر یه روز بعدش هم تقریبا پررنگ دو روز بعد پری ...

خوبه خدا برات حفظش کنه . کاش مال منم اینطوری بشه

۹روز مونده به پریودیم البته دوره هام ۳۳روزه بود

وای 9  روز مونده به پری ؟ 

چقد خوب عزیزم یعنی منم برم نشون میده ؟ الا 23 پری ام و به موعدمم 7 روز مونده 

۷ روز قبل موعد

پس منم فردا برم ؟ 

خدا کنه مثبت بشه