2777
2789
عنوان

پدرم خسیسه دیگه خستمون کرده:(

347 بازدید | 34 پست

سلام. دختری 22 ساله هستم . تک فرزندم. همه ی اطرافیان میگن خوش به حالت یکی یدونه ای فلانی هرچی بخوای برات فراهمه. ولی اینطور نیست. یکی از دوستام که پدر نداره همش حسرت منو میکشه میگه خوش به حالت و ... ولی نمیدونه من بدتر از آدمیم که پدر نداره. چون پدری دارم که بی اندازه خسیسه. حتی خورد و خوراک خونه رو هم با کلی دعوا و منت میخره. من دانشجوام و قبل کرونا تهران بودم. برام درست حسابی پول نمیداد هر هفته زنگ میزدم واسه پول فوقش برام 30 تومن پول میریخت. اصلا میکشتیش بیشتر از اون نمیفرست. انقدر که پیش دوستم خجالت زده میشدم اونم دیگه به حرف اومده بود و میگفت یه جا بگو یه مقدار بریزه واسه یه ماهت راحت باشید هردوتون. ولی پدر من اهل این حرفا نیست. مامانمم خسته شده از دستش. واقعا خیلی سخته زندگی با همچین آدمی. هرچی میگم طلاق بگیر شده باشه من کار میکنم شب و روز خرجمونو میدم ولی میترسه. 

مامانم میگه وقتی منو باردار بوده پدرم ازش پول قایم میکرده. اینم به این دلیل که فکر میکنه اگه ما پول دستش ببینیم بهش میگیم یه چیزی بخره. ولی اصلا اینطوری نیست. مامان من خیلی کم توقعه. من خودمم همینطور و آدمای با درکی هستیم. الآن چند سالیه باز پول قایم کردنو شروع کرده و میره جیباشو یه جا دیگ که جاشم میدونیم قایم میکنه و با جیبای خالی میاد بالا. وقتیم بهش میگم بابا 30 تومن بریز حسابم کتاب بخرم میگه پول ندارم وضع خرابه چند روز صبر کن میدم. اون چند روز هم باید هزار بار التماس کنم بهش تا بزنه آخرشم با هزار منت. 

به خاطر همین رفتاراش من نزدیک بود با یکی خودمو بدبخت کنم. طرف بد دل بود ولی چون مثل پدرم نبود داشتم قبول میکردم که باهاش ازدواج کنم. ولی خدا مهربون بود و منو به خودم آورد. 

الآنم دارم همزمان با درس خوندنم کار میکنم که لااقل یه سری از مخارج خودم و مامانمو تامین کنم ولی نمیشه باز کم میاریم چون درامدم خیلی کمه و بازم به خاطر خورد و خوراک خونه دعوا میشه. پدرم خیلی ببخشید نفهمه. هرچی میگیم نمیفهمه لجبازم هست. فقط پول جمع میکنه زمین میخره. تو شهرمون چند تا زمین میلیاردی داره ولی ما خونمون به خاطر نون دعواست هر روز. خسته شدم دیگه از دستش نمیدونم چیکار کنم. واقعا روحیمو باختم افسردگی گرفتم از مرد جماعت متنفر شدم و نمیخوام به هیچ وجه ازدواج کنم. اونم چون میدونه بهم جهاز نمیخواد بده هر خواستگاری میاد رد میکنه و ادای پدرای روشن فکرو درمیاره و میگه دخترم داره درس میخونه. تورو خدا بگید من چیکارکنم؟؟؟

خیلی حالم بده:(

الهی☹️چقد سخته واقعا

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

کامل نخوندم ولی واقعا بد دردیه.بهترین راه اینه بگردی یه کار پیدا کنی هرچقدرم کم باشه حقوقش مهم نیست.دستت تو جیب خودت باشه.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان منم خسیسه😐پول نمیده😑😐

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

وای منم مثل توام.

تازه میخوام جهازم بخرم داره پدرم درمیاد هرروز گریه زاریه کارم

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.

حالا مامانت طلاق بگیره یکی دیگه میاد جاش 

مامانتم از کجا معلوم ازدواج خوب بکنه 

بزار لااقل خونه داره تو خوته خودش بمونه اواره نشه 

توهم نیخوای کمک کنی بدتر نکن همینجوری تو خونه خودش بزار بمونه 

قدیمیا تحمل طلاق و ندارن شکسته میشه مادرت

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

وای منم مثل توام. تازه میخوام جهازم بخرم داره پدرم درمیاد هرروز گریه زاریه کارم

کدومشونم خسیسن پدرت یا مادرت

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
کدومشونم خسیسن پدرت یا مادرت

هردو.

بیشتر پدر .تازه تک دخترم هستم و وضعشون خوبه 

۶تا خونه داره 

جان مادر نمی آیی؟نازنین فرشته مادر خدا در نزدیکی توست؟اگه دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بوی خدا را حس کردی بگو مادرم منتظر من است اجازه بگیر و بیا به درونم تا از درونم تا وجودم و قلبم و زندگیم آشیانه بسازم برایت.
کامل نخوندم ولی واقعا بد دردیه.بهترین راه اینه بگردی یه کار پیدا کنی هرچقدرم کم باشه حقوقش مهم نیست. ...

کار دارم میکنم الان همراه با درسم 6 صب بیدار میشم تا خود 12 شب هم کار میکنم هم درس میخونم ولی تحمل دیدن رفتاراشو ندیدم. بحث پولش نیست پول یه جوری جور میشه از وقاحتش دارم رنج میبرم که چطور همچین ادمی میتونه وجود داشته باشه 

سلام چقدر صبرت زیاده من یکم بابام اینجوری کنه مشینم زار زار گریه میکنم 😂

ولی ببخشید بابات مگه تو و مامانتو دوست نداره؟که حاضر نیست یکم خیالتون خوش باشه🙄

ما وضع مالیمون معمولیه ولی راضی هستیم خداروشکر کلی بابام همیشه میگه دوست داشتم اینقدر پولدار بودم که نمیزاشتم نه تنها خانوادم حسرت داشتن چیزی رو بخوره بلکه تا اونجاییکه میتونستم دست بدبخت بیچاره هارو میگرفتم 😞اینقدر دلش پاکه میگم همیشه مطمئنم بهشتیه 

عزیزم تو نمی تونی بابات و تغییر بدی ب نظرم هرطور شده این روزگار سخت و رد کن و درس بخون تا ب یه جایی ...

اینکارو میکنم ولی یه وقتایی واقعا ازش بدم میاد و عذاب وجدان میگیرم بعدش. ولی تقصیر من چیه رفتارای خودش باعث این حسم میشه

مامان منم خسیسه😐پول نمیده😑😐

به نظرم مامان اشکالی نداره چون پول بیار خونه پدر هست. من اصلا به خاطر خودم نمیگم ولی مردی که بخواد به خاطر نون خونه نق بزنه و ندارم ندارم کنه اونم با اینکه داره به نظرم نمیشه اسم مرد روش گذاشت