سلام. دختری 22 ساله هستم . تک فرزندم. همه ی اطرافیان میگن خوش به حالت یکی یدونه ای فلانی هرچی بخوای برات فراهمه. ولی اینطور نیست. یکی از دوستام که پدر نداره همش حسرت منو میکشه میگه خوش به حالت و ... ولی نمیدونه من بدتر از آدمیم که پدر نداره. چون پدری دارم که بی اندازه خسیسه. حتی خورد و خوراک خونه رو هم با کلی دعوا و منت میخره. من دانشجوام و قبل کرونا تهران بودم. برام درست حسابی پول نمیداد هر هفته زنگ میزدم واسه پول فوقش برام 30 تومن پول میریخت. اصلا میکشتیش بیشتر از اون نمیفرست. انقدر که پیش دوستم خجالت زده میشدم اونم دیگه به حرف اومده بود و میگفت یه جا بگو یه مقدار بریزه واسه یه ماهت راحت باشید هردوتون. ولی پدر من اهل این حرفا نیست. مامانمم خسته شده از دستش. واقعا خیلی سخته زندگی با همچین آدمی. هرچی میگم طلاق بگیر شده باشه من کار میکنم شب و روز خرجمونو میدم ولی میترسه.
مامانم میگه وقتی منو باردار بوده پدرم ازش پول قایم میکرده. اینم به این دلیل که فکر میکنه اگه ما پول دستش ببینیم بهش میگیم یه چیزی بخره. ولی اصلا اینطوری نیست. مامان من خیلی کم توقعه. من خودمم همینطور و آدمای با درکی هستیم. الآن چند سالیه باز پول قایم کردنو شروع کرده و میره جیباشو یه جا دیگ که جاشم میدونیم قایم میکنه و با جیبای خالی میاد بالا. وقتیم بهش میگم بابا 30 تومن بریز حسابم کتاب بخرم میگه پول ندارم وضع خرابه چند روز صبر کن میدم. اون چند روز هم باید هزار بار التماس کنم بهش تا بزنه آخرشم با هزار منت.
به خاطر همین رفتاراش من نزدیک بود با یکی خودمو بدبخت کنم. طرف بد دل بود ولی چون مثل پدرم نبود داشتم قبول میکردم که باهاش ازدواج کنم. ولی خدا مهربون بود و منو به خودم آورد.
الآنم دارم همزمان با درس خوندنم کار میکنم که لااقل یه سری از مخارج خودم و مامانمو تامین کنم ولی نمیشه باز کم میاریم چون درامدم خیلی کمه و بازم به خاطر خورد و خوراک خونه دعوا میشه. پدرم خیلی ببخشید نفهمه. هرچی میگیم نمیفهمه لجبازم هست. فقط پول جمع میکنه زمین میخره. تو شهرمون چند تا زمین میلیاردی داره ولی ما خونمون به خاطر نون دعواست هر روز. خسته شدم دیگه از دستش نمیدونم چیکار کنم. واقعا روحیمو باختم افسردگی گرفتم از مرد جماعت متنفر شدم و نمیخوام به هیچ وجه ازدواج کنم. اونم چون میدونه بهم جهاز نمیخواد بده هر خواستگاری میاد رد میکنه و ادای پدرای روشن فکرو درمیاره و میگه دخترم داره درس میخونه. تورو خدا بگید من چیکارکنم؟؟؟
خیلی حالم بده:(