2777
2789
عنوان

ماشینمون رو دزدیدن 😔 حالم بده

368 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها...

ماشین نامزدم بود پژو ۴۰۵ ..تممممام سرمایمون بود

یکشنبه شب تو ورامین از جلوی در خونه خالش بردن

اونم تو روز تولدش که قرار بود سوپرایزش کنم

😔😔😔😔😔

توروخدا دعا کنید زود پیدا شه

دست و دلم ب درس خوندن نمیره😓

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسم ميگه تو مشهد پيدا ميشه

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️

هر چندتا دوست داشتید ب نیتم صلوات بفرستید 

کلانتری گفته دزدا حرفه ای بودن😥

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴
چن سالته؟ ب پلیس خبر دادین؟

🙄 منکه ۲۱ ام 

اره گفتن

از این میسوزم که خودش تو مهمونی نبود خانوادش

با ماشین نامزدم رفته بودن

شمارشو توهمه گروهها بده.  ماشین داداشم گم شد بعد10روزپیداشد

تو چه گروه هایی بزارم؟؟ خداروشکر

منم دلم روشنه پیدا میشه

🙄 منکه ۲۱ ام  اره گفتن از این میسوزم که خودش تو مهمونی نبود خانوادش  با ماشین ...

ماهم ماشینمون رو از جلوی درخونه دزدیدن تو مشهد همه جا رو زیر رو کردیم همون شبش پیدا شد منطقه هایی که خبلی داغون بودند رو گشتیم پیدا شد اما ۶ میلیون ضرر زدند تازه دوگانش کرده بودیم 

🙄 منکه ۲۱ ام  اره گفتن از این میسوزم که خودش تو مهمونی نبود خانوادش  با ماشین ...

وای چقد ادم حرصش میگیره حق داری😥🤕

نگران نباش حسم میگه پیدا میشه

ع ایندم میترسم😓😓😓😢😢 سیگار چیه داش ما ع دنیا میکشیم🖤شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزو شو داشتی اما حال که دعوت شدی زیبا برقص💜🌂