2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه اولم رو باردار بودم برای ارشد خوندم.  جای خوبیم قبول شدم 🤩🤩🤩 دوماهه که بود رفتم دانشگاه 

چون یه شهر دیگه بود پنجشنبه و جمعه ها نوبتی مامانم و مادرشوهرم نگه میداشتن 

کلا ارشد خوبه چون دو روز در هفته است اونم تخر هفته بهت فشار نمیاد کلاساش 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

من وقتی دانشگاه میرفتم دوستی داشتیم که تو بارداری درس خونده بود و کنکور داده بود وقتی دانشگاه اومدیم بچه اش ۱ ماهش بود باز حضوری میومد تا خبر داشتم موفق بود امیدوارم تو هم موفق باشی

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
من بچه اولم رو باردار بودم برای ارشد خوندم.  جای خوبیم قبول شدم 🤩🤩🤩 دوماهه که بود رفتم دانشگ ...

ویار نداشتی ؟ روزی چند ساعت چند ماه خوندی ؟ روزانه قبول شدی ؟

من بچه اولم رو باردار بودم برای ارشد خوندم.  جای خوبیم قبول شدم 🤩🤩🤩 دوماهه که بود رفتم دانشگ ...

خوشبحالت منکه اگه بمیرمم قبرمو گشاد تر میکنن بچه هامم زنده زنده باهام دفن میکنن حتی دستشوییم نمیتونم برم خیلی وقتا خودمو نگه میدارم تا موقعیت رفتن دستشویی پیش بیادولی با این حال شبا بچه ها ساعت یک میخوابن من تا چهار میخونم واسه کنکور پزشکی ان شالله که خدا کمک کنه به هممون😊

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........
ویار نداشتی ؟ روزی چند ساعت چند ماه خوندی ؟ روزانه قبول شدی ؟

ویار که داشتم ولی درد ویار من کولوچه زنجبیلی ناشتا بود

روزانه شیراز قبول شدم نرفتم 

علوم تحقیقاتم قبول شدم نزدیک شهر خودم بود اونو رفتن 

خوشبحالت منکه اگه بمیرمم قبرمو گشاد تر میکنن بچه هامم زنده زنده باهام دفن میکنن حتی دستشوییم نمیتونم ...

عادتشون بده منم بچه هام دو هفته اول خیلی اذیت کزدن ولی بغدش عادت کزدن که تو اتاق من نیان 

عادتشون بده منم بچه هام دو هفته اول خیلی اذیت کزدن ولی بغدش عادت کزدن که تو اتاق من نیان 

منظورم وابستگی بچه ها نبود منظورم اینه جفتشون کوچیکن یه ساله وسه ساله تا از دستشویی بیام همدیگرو نابود میکنن اطرافیانم اصلا کمک نمیکنن حتی یه لیوان اب دستم نمیدن بچه ها خودشون میمونن خونه مادر بزرگشونو چه پدری چه مادری دوست دارن .

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........