2777
2789

منم میخوام🥺💕🌷💕🌷

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خعلی استرس دارم اصن خاب ندارم شب و روزم خراب شده بس ک فکرم درگیره.... ی جا استخدامی دادم ک باید قبول شم و برام مهمه 😓باید بصبرم تا جوابش بیاد ولی تا جوابش بیاد من داغون میشم تااون موقع.... 

هرکی میتونه برام فال بگیره کلی دعاش میکنم❤️

ܟܿܥ‌ߊ‌ܝ݄ا ࡄ̈́ߺߺکرࡅߺߺ߳ߺࡉ ܢ̣ࡆبࡅߺߺ߳ߺࡉ همܘ چܨ❪♥️❫
نیت کن

کردم.. 

خعلی استرس دارم اصن خاب ندارم شب و روزم خراب شده بس ک فکرم درگیره.... ی جا استخدامی دادم ک باید قبول شم و برام مهمه 😓باید بصبرم تا جوابش بیاد ولی تا جوابش بیاد من داغون میشم تااون موقع.... 

فال احساس میخوای؟

آره گلم🥰 کلی دعات میکنم

عشقم خوب فال من فقد مختص ب امروز هستا یعنی فقد بهت میگه امروز چه اتفاقایی میوفته همین 

بعد ب اسمت و فامیلیت و اسم پدر نیاز دارم اگ میخوای بگو تا برات بگیرم 

چجوری ب حاجتت رسیدی بهم بگو لطفا 🙏
عشقم خوب فال من فقد مختص ب امروز هستا یعنی فقد بهت میگه امروز چه اتفاقایی میوفته همین  بعد ب ا ...

عزيزم اسم پدر یا مادر.... آخه تقریباً اسم مادر میخان

خعلی استرس دارم اصن خاب ندارم شب و روزم خراب شده بس ک فکرم درگیره.... ی جا استخدامی دادم ک باید قبول ...

در اون مورد بلد نیستم عزیزم اما میتونی توی نت سرچ کنی فال شیخ بهایی یه ایه الکرسی بخون و بگیر اصولا خیلی درست در میاد