2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کسی بلده کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 74 پست

سلام عزیزم همسر من هم دو سال مثل شما بودند

مدام اسهال بودند

اینجا خیلی دکترهای حاذقی رفتیم ولی همه داروهای شیمیایی ولی بعد از حدود یکسال با یک دکتر طب سنتی آشنا شدیم ایشون گفتند صبح ها خاکشیر رو با آب داغ مخلوط کن و بذارسرد بشه و با عسل مخلوط کن و بخور

غیر از اون بارهنگ رو یک کم تفت بده نه که بسوزه فقط کمی تفت بخوره و با اب مخلوط کن و بخور در طول روز

و مورد دیگه دوغ رو در محیط گرم بذار تا ترش بشه طوری که قل قل کنه و این رو دوغ کن و بخور

ژل آلوورا هم خوبه با عسل مخلوط کن وبخور

همسر من با رعایت این رژیم حدود ده سالی هست که از شر این بیماری خلاص شده

دکترش هم اقای دکتر یوسفی متخصص طب سنتی در مشهد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم قبلا مشکل داشتم همین طور دفعم زیاد بود و نفخ شدید استرسمو که درمان کردم اونم حل شد 

ببخشید که اینقدر واضح میگم اگر نرم دستشویی میریزه توشلوارم یعنی اگرپنج دقیقه پیش رفتم دستشویی انگارنرفتم طوری پهلوهام دردمیگیرن که نمیدونم چطوری خودم روبه دستشویی برسم

سلام عزیزم همسر من هم دو سال مثل شما بودند مدام اسهال بودند اینجا خیلی دکترهای حاذقی رفتیم ولی همه ...

خداروشکرکه خوب شده عزیزم من باورت شاید نشه تمام زندگیم رو دادم به دکترا

من بر عکس شما بودم

سالها داروی شیمیایی  خوردم

نسبتا از دکتر سنتی نتیجه گرفتم

مشکلم طلسم بود یه از خدا بیخبر جادو کرده  بود 

چهارقل وآیت الکرسی زیاد بخون

سوره بقره با صدای بلند

یه تشت آب نمک درست کن رو به قبله پاهاتو بنداز داخل آب نمک و چهار قل بخون ،نگاه آب نکن و دور بریز

اینم یه بنده خدایی یادم داد خوب بود

خداروشکرکه خوب شده عزیزم من باورت شاید نشه تمام زندگیم رو دادم به دکترا

خوب می شی یکم به خودت هم تلقین می کنی

سعی کن باور کنی و تکرار کنی توی ذهنت و به زبانت که نه نه من کاملا سالم هستم و خدا رو شکر می کنم

توی اینترنت هم سرچ کن همین دکتر یوسفی رو همینایی که بهت گفتم رو نوشته

اگه بیای مشهد هم دکتر موسی الرضا حسینی فوق تخصص گوارش هم خیلی کارش درسته پسر خودم بیماری کبد داره بعلاوه کولیت اولسراتیو تحت نظر این دکتر هست و خداروشکر تا الان بیماری کنترل شده

شما هم به خودت ارامش بده نفس عمیق بکش و جملات مثبت رو تکرار کن و حتما پیگیر درمان باش

امید به خدا هر چه زودتر خبر سلامتی ات رو بدی

اللهم صل علی محمد و ال محمد

من بر عکس شما بودم سالها داروی شیمیایی  خوردم نسبتا از دکتر سنتی نتیجه گرفتم مشکلم طلسم بود ...

ممنون عزیزم یادم رفت بگم به منم گفتن برات دعا گرفتن اماباطلم کردم جواب نداداماگفتم هرکس درحقم بدکنه حوالش در خونه خدا

عزیزم ۴سال چیزه کمی نیست زندگیم تباه شد

میدونم سخته 

1درصد احتمال بده که اونا درست تشخیص نداده باشن 

عزیزم اسم این دکتر که گفتم (هومن هوشنگی) فوق تخصص گوارش کبد و آندوسکپی و متخصص داخلی هست

توی گوگل بزنی اسمشون میاد 

سایت و اینستاگرام هم دارن 

مطبشون هم تهران،خیابان کارگر شمالی 

شما که تا الان مقاومت کردی اگه امکانش رو دارید یه روز وقت بذارید به ایشون هم مراجعه کنید ایشالا که جواب میگیرید 

خوب می شی یکم به خودت هم تلقین می کنی سعی کن باور کنی و تکرار کنی توی ذهنت و به زبانت که نه نه من ک ...

عزیزم از خدا برام بخواه شفام بده الآن درحال سقط هستم یعنی یک مشکلم شددوتاراضی ام به رضا یه خدابازم