2777
2789
عنوان

چرا مامانو بابام اینهمه بی منطقن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 27 پست
یه بار دادم ولی اون رشته ای که میخواستم قبول نشدم الانم تازه بچم دنیا اومده فعلا تا دو سه سال اینده ...

عه بسلامتی پ امضاتو پاک کن دیگ

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
اولا شما خیلی خوبی که نمیخوای خواهرت زندگیش خراب شه و بعد اینکه عزیزدلم پدرومادر بیشتر از این که مق ...

اره قبلا عذاب وجدان میگرفتم که من چه بچه بدیم که مامان بابامو میرنجونم ولی الان که خودم بچه دارم میبینم چقدر منت های الکی سرم گذاشتن و منه ساده فکر کردم راست میگن باور میکنی 7 سالم بود منت لباس و کفشایی که برام خریدنو سرم میذاشتن گفتم خب وظیفتونه چه الم شنگه ای به پا شد که چرا بزرگتر از دهنم حرفدمیزنم و پرروام یا کفشا و لباسا خراب میشدن برای خریدنشون باید یه دعوا تحمل میکردم با اینکه زیاد نمیخریدیم نهایت سالی یه دست لباسو کفش ولی مامانو بابام حتی تا نوه خواهر برادرشون عیدی و پول میدادن عروسیاشون طلا میبردن هر هفته خونه عموم میرفتیم بابام هر دفعه به نوه اشون پنج تومن پول میداد اون موقع پیتزای خانواده 5 تومن بود خواهرم تو حسرتش بود اینقدر از این مثالا دارم که بخوام بگم شب میشه ولی الان میگن ما برای شما بهترین پدرو مادر بودیم اصلا کم نزاشتیم😐سکوت کنم و صحبت نکنم خیلی بهتره

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عه بسلامتی پ امضاتو پاک کن دیگ

پاک نمیکنم😁باید ادامشو بنویسم اونایی که ناامیدن امیدوار شن

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟
پاک نمیکنم😁باید ادامشو بنویسم اونایی که ناامیدن امیدوار شن

طبیعی باردارشدی؟؟

کاربری دوممه  برای آزادیم صلوات  میفرستی  فرستادیریپلی کن منم برات بفرستم مثله عددیک تو جدول ضرب باش به هرکسی به اندازه خودش بها بده🙌تهمت مثله زغاله اگه نسوزونه سیاه میکنه🚶‍♀️🚶‍♀️چه سخته محرم ترین آدم بهت نامحرم ترین باشه برات💔
اره قبلا عذاب وجدان میگرفتم که من چه بچه بدیم که مامان بابامو میرنجونم ولی الان که خودم بچه دارم میب ...

عزیزم کاملا درکت میکنم

بابای من منت شیرخشکی که بچگی واسمون گرفته رو هم میذاره!

درسته باید احترامشون رو نگه داریم ولی اینا بدیهی ترین و ساده ترین وظایفشون بوده

محترم هستن و طرز نگرششون فرق میکنه ما نمیتونیم عوضش کنیم اما اینکه زندگی و آینده مون رو تباه کنن و این اجازه رو بهشون بدیم کم کاری خودمونه.یجایی باید محکم ایستاد و حرف زد و اجازه نداد حتی پدرومادرم دخالت کنن به هرقیمتی که شده

میخوام هر لحظشو زندگی کنم!!😇
طبیعی باردارشدی؟؟

اره

عزیزم کاملا درکت میکنم بابای من منت شیرخشکی که بچگی واسمون گرفته رو هم میذاره! درسته باید احترامشو ...

فکر میکردم فقط من تنهام😔😔کاش خدا به همه یه مدت بچه نمیداد تا وقتی بچه اومد قدرشو بدونن 

عزیزم منم مث شما .پدر و مادرم تو زندگیم دخالت کردن نابود شدم الان 7 سالع افسردگی گرفتم جالب اینجاس اشتباهشونم قبول ندارن تا همین سه هفته پیش روانپزشکم یه قرص جدید برام نوشت خیلی بد بود دوس داشتم خودکشی کنم بردنم بیمارستان سرم و امپول اینا به دکترم گفتم چرا افسردگی گرفتم مامانمو خیلی سرزنش کرد که چرا اینکارو باعاش کردین تازه اونجا مامانم فهمید گند زده به زندگیم

عزیزم منم مث شما .پدر و مادرم تو زندگیم دخالت کردن نابود شدم الان 7 سالع افسردگی گرفتم جالب اینجاس ا ...

مامان بابای منم میگن زندگیت که خوبه دیگه چی میگی؟😐

نمیدونم نمیدونن یا خودشونو زدن به اون راه 

من برای اینکه دیگه به اون خونه برنگردم با خوب و بد شوهرم ساختم با یه دل شکسته فقط گفتم و خندیدم که الان میگن ما شوهرتو انتخاب کردیم که خوشبختی😟

باور میکنی پدر و مادرشوهرم بیشتر از مامان و بابام درکم میکنن 

مامان بابای منم میگن زندگیت که خوبه دیگه چی میگی؟😐 نمیدونم نمیدونن یا خودشونو زدن به اون راه  ...

دقیقا مث مامان بابای من . حتی افسردگیمم مسخره میکنن میگن تو ک همه چی داری دبیگه چته پس . منم مث شما میگم خودشونو زدن ب اون راه یع مدت ازشون بدم میومد الان بهتر شدم فقط از خدا میخام زودتر خوب شم. ایشالا شماهم مشکلت حل میشه

دقیقا مث مامان بابای من . حتی افسردگیمم مسخره میکنن میگن تو ک همه چی داری دبیگه چته پس . منم مث شما ...

مشکل من که دیگه حل شدنی نیست فقط یه خاطره بد از ازدواجه و اینده ای که میتونستم داشته باشمو دیگه ندارم انشالله شما هم زودتر حالت خوب بشه بعضی وقتا از این حرفای کلیشه ای که میگن همه پدرمادرا فرشته ان خیلی عصبانی میشم چون اونا هم انسانن و جایزالخطا چطوری با بچه دار شدن مقدس میشن؟از نظر من هر پدر و مادری مقدس نیستن ولی همه بچه ها تا به بزرگسالی برسن همشون پاک و مقدسن و هدیه خدان یه لوح سفیدن که تربیت و زندگی که پدرمادر براشون مهیا میکنن اینده اونا رو تشکیل میده کاش همه بفهمن درمورد بچه هایی که به این دنیا میارن مسولن

مشکل من که دیگه حل شدنی نیست فقط یه خاطره بد از ازدواجه و اینده ای که میتونستم داشته باشمو دیگه ندار ...

دقیقا همینطوره پدر و مادر باید بچه رو درست تربیت کنن تا یه ادم مفید باشه اما مالک بچه نیستن تا هر بلایی دلشون خاست سر بچه بیارن . من تو شوکم هنوز . همون شبی ک زندگیم نابود شد عین چی داشتم گریه میکردمو ب در و دیوار میزدم باورت میشه  پدر مادرم بهم میخندیدن دیگ از اون ب بعد نتونستم باهاشون دوست باشم انگا غریبن .با هر کی راجع ب این اتفاق صحبت مکنم چشاش گرد میشه از شدت بی منطقی اونا . من پیش مشاور رفتم بهتر شدم شماهم برین شاید حالتون بهتر شد . الان نمیتونین دوباره درس بخونبن

دقیقا همینطوره پدر و مادر باید بچه رو درست تربیت کنن تا یه ادم مفید باشه اما مالک بچه نیستن تا هر بل ...

چرا میتونم ولی الان بچم کوچیکه و خیلی از هم سنوسالام عقب افتادم تا به خودم بیام و برای کنکور بخوونم نمیدونم چند سال بزرگتر از هم کلاسیام میشم