2777
2789

سلام دوستان من هجده هفته باردارم،سه چهار روزیه لگنم درد میکنه،موقع راه رفتن حتی ببخشید ادرار کردن درد دارم..وقتی راه میرم احساس میکنم همش ادرار دارم و یه چیزی میخواد بیاد بیرون..دو روزم هست دست چپم ورم کرده..شنیدم درد لگن از علائم زایمان زودرسه،درسته؟😔کسی بوده مثل من باشه؟

عزیزم لگن دقیقا کجاست

خخخخخخ خوب نشینمناه دیگه

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخخخ خوب نشینمناه دیگه

ببخشید باسن؟مطنعنید؟

👊همیشه قبل از بحث با کسی دوتا سوال از خودتون بپرسید؟ 1.کجای زندگیشم؟ 😏  2. کجای زندگیمه؟ 😕  اگه جواب (هیچ جا) بود، بحث بیخود نکنید!!!😊
عفونت ادرار داری که موقع ادرار درد داری مهمه خیلی برو آزمایش بده ، راجب ورم هم اگر کمه اشکالی نداره ...

اخه سوزش ادرار ندارم اصلا..بازم میشه عفونت داشته باشم؟

اخه سوزش ادرار ندارم اصلا..بازم میشه عفونت داشته باشم؟

آره یک آزمایش ضرر نداره چون اگر داشته باشی سریع باید قرص بخوری 

برای درد لگن هم منم وقتی میشینم استخون لگنم درد می‌گرفت نگران نباش حتی کمر درد و واژن درد میگرفتم ، بیشتر استراحت کن