2777
2789

من دخترم ۵۰ روزشه.از ۲۰ روزگیش  رفلاکسش تشدید شده جوری که ۵۰ درصد موارد نصف چیزی که میخوره بالا میاره .رفلاکس پنهان هم داره شبا نمیتونه بخابه هر نیم ساعت بیدار میشه و گریه.کل وقت من با بچه میگذره به کاریم نمیرسم.شیر خشک ای آر و براش شروع کردم و به عنوان کمکی دارم بهش میدم با این حال اونو هم بهضی اوقات بالا میاره بااینکه ازوغشو میگیرم  و تشک انتی رفلاکس هم گرفتم و خلاصه تمام نکات لازمو هم رعایت کردم ولی خوب نشد.رژیم غذاییمو هم رعایت کردم و چیزایی که به عنوان آلرژن مطرح شدن هم مصرف نکردم.تغییری نکرده و میخام زیر نظر دکتر خوب بهش دارو و بدم و کنترلش کنع.حالا خانواده همسرم میگه نبرین بچه رو تو این وضعیت کرونا 

خوش اومدی آوای مامان😘😍

به اونا مربوط نیس

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما کاری ک خودتون میدونین درسته انجام بدین،حتما ببر دکتر وبهدذشت رعایت کنید

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

اجازه این دخالت ها قطعا در آینده روی تربیت بچه هم تاثیر خواهد کذاشت افسار زندگیتو به دست دیگران نده 

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
وا به اونا چه بچه خودته حتمن ببر دکتر دارو میده

خب اره ولی قهر کردن با من .اخرش پشتشو کرد به من مادرشوهرم که خانومت یه جوری حرف میزنه که انگار بچه بزرگ نکردیم

خوش اومدی آوای مامان😘😍

خوب وقتی بچه اذیت میشه باید رفت دکتر دیگه ولی خیلی باید رعایت کنید اسپری همراهتون باشه دائم استفاده کنید.

بچه واقعا اذیت میشه ریفلاکس خیلی بده....حتنا به دکتر اطفال خوب ببرش

هیچوقت درمورد مشکلات بچه ت وخانواده با کسی حرف نزن،من پیش اومده بچه م تب بالا داشته وچندشب نخابیدم ودکتر بردم بااینکه همسایه هستیم هیچوقت توضیح نمیدم که بخان نظر بدن که چکار بکن چکار نکن،فقط میبرم دکتر،

من بااینک ازاول اجازه دخالت وحرف ندادم اما بازم  کارخودشون میکنن اهمیت نده وگرنه روانی میشی

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧