2777
2789
عنوان

اگه مینوشتم عکس همه میومدن....

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الآن۳یا۴ساله ازدواج کردم اماخداهنوزمصلحت ندانسته بهم بچه بده

اخی ان شالله که خدا یهو بهت دوقلوی سالم بده عزیزم

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
من که اومدم خونه مامانم خدا کنه جواب بگیریم هردومون... من خونمون پله داشت نرفتم خونه...اینجاهم فقط ...

انشا الله عزیزدلم خدا خودش کمکمون کنه 

منم شوهرم طفلی خیلی کمکم میکنه نگاش ک میکنم گریم میگیره همش بخدا میگم کاش کمک کنه ماهم مادر بشیم دل شوهرامون شاد بشه

من تو پروندم نوشته دوتا فولی سمت راست

شما چی؟ضخامت رحمتون چند بود؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
انشا الله عزیزدلم خدا خودش کمکمون کنه  منم شوهرم طفلی خیلی کمکم میکنه نگاش ک میکنم گریم میگیره ...

من فولی زیاد داشتم فک کنم ۷تا دقیق یادم نیس ۳تاش خوب بود سایز بالا ۱۵ ولی اونا دیگه همه زیر ۱۰اینا بود

ضخامت هم فک کنم ۷بود 

به غیر از خدا، به هر آنچه امید داشته باشی، خدا از همان چیز ناامیدت می کند.خدایا فقط به خودت امید دارم میدونم که ناامیدم نمیکنی😍🥰😇
من فولی زیاد داشتم فک کنم ۷تا دقیق یادم نیس ۳تاش خوب بود سایز بالا ۱۵ ولی اونا دیگه همه زیر ۱۰اینا ب ...

خداروشکر فولیاتون زیاد بوده🤩

دارو چی خوردین ؟

من از روز سوم تا هشتم سیکلم روزی دوتا لتروزول خوردم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
خداروشکر فولیاتون زیاد بوده🤩 دارو چی خوردین ؟ من از روز سوم تا هشتم سیکلم روزی دوتا لتروزول خوردم

به من قرص کلومیفن داد...بعد هم نزدیک عمل دوتا امپول گونال اف داد ۲روز بعدم و اچ سی جی و ۳۶ساعت بعد عمل

من هرماه فولی هام زیاد بودن هردکتری رفتم میگف چندقلو زایی داری ولی حتی ه باردارنمیشدم به تعداد نیست عزیزم هرچی خدا بخواده

به من قرص کلومیفن داد...بعد هم نزدیک عمل دوتا امپول گونال اف داد ۲روز بعدم و اچ سی جی و ۳۶ساعت بعد ع ...

بله عزیزم متوجهم منم مثل شمام منم هرماه فولیکول دارم یکی دوتا بدون دارو من یسال اقدامم.شماچی؟

شماهم مشکلتون تحرک اسپرمه؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
بله عزیزم متوجهم منم مثل شمام منم هرماه فولیکول دارم یکی دوتا بدون دارو من یسال اقدامم.شماچی؟ شماهم ...

من الان ۲ساله😔

بله همه چیش خوب بود تحرک کم بود میگن کسایی که تحرک کم دارن ای یو ای جواب میده

من الان ۲ساله😔 بله همه چیش خوب بود تحرک کم بود میگن کسایی که تحرک کم دارن ای یو ای جواب میده

آره عزیزم ان شا الله  ک ماهم جواب میگیریم خدا بزرگه گلم ناراحت نباش

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
آره عزیزم ان شا الله  ک ماهم جواب میگیریم خدا بزرگه گلم ناراحت نباش

توکل بخدا حتما بهم خبر بده مادرشدنتو خوشحال میشم

انشالله هر دوتون مثبت شید.

مرسی عزیزم بادعای خیر شماها