2777
2789
چشونه این مردا😑 موجودی ضعیف تر زن حامله پیدا نمیکنن بهش حمله کنن😠

دلم ی محبت میخاد ی بار نشد دستمو بگیره وقتی میبینه نمیتونم شبا بلند بشم دلم عشق میخاد گریه میکنم میگم دوستم داشتم ...ترخدا دعا کن قوی بشم.گدای محبتش نباشم 

از دست شوهر اشغالم دعا میکنم خدا مث من دلشکسته اش کنه

ایشالا خدا دلتو آروم کنه ، شوهرتم هدایت کنه که اینطور اذیتت نکنه😢

یه چندتا صلوات بفرست عزیزم ، به فکر کوچولوت باش

همسرت که بهت آسیب زد ، حداقل خودت با خودت مهربون باش💔

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم  خودتو ناراحت نکن ارزش نداره فقط فکر اون کوچولوت باش  انشالله مشکلت حل میشه و ن ...

عذاب وجدان دارم میگم خدایا منو ببخش دخترم منو ببخش من دیدم بابات پسته اما ترو از خدا خاستم 

ایشالا خدا دلتو آروم کنه ، شوهرتم هدایت کنه که اینطور اذیتت نکنه😢 یه چندتا صلوات بفرست عزیزم ، به ...

اره انقد گریه کردم ..ولی بعد گفتم گریه چرا اون منو آزار میده خودمم خودمو آزار بدم!؟

عذاب وجدان دارم میگم خدایا منو ببخش دخترم منو ببخش من دیدم بابات پسته اما ترو از خدا خاستم 

ای بابا ناشکری نکن دختر 

بچه نعمته هرکسی لایقش نیس

حتما لایقش هستی ک خدا بهت داده🥰

دلم ی محبت میخاد ی بار نشد دستمو بگیره وقتی میبینه نمیتونم شبا بلند بشم دلم عشق میخاد گریه میکنم میگ ...

می‌فهمم چی میگی عزیزم.

طبیعیه همه ی ما زنا دلمون محبت میخواد.

تو یه نیازی که حق طبیعیته رو طلب میکنی بابتش خودتو سرزنش نکن.

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
اره انقد گریه کردم ..ولی بعد گفتم گریه چرا اون منو آزار میده خودمم خودمو آزار بدم!؟

آفرین ، همین درسته

گریه فقط تورو ضعیف نشون میده و باعث میشه همسرت فکر کنه رو تو احاطه داره!

حالا که مجبوری تو این موقعیت باشی حداقل تا میتونی خودتو قوی نشون بده.