2777
2789

من عادت ندارم

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به دکتر گفتم گفت نباید استفاده کنی واسه همینم قارچ زدی

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
سلام عالیه من از هیدرودرم استفاده میکنم،ملایم،حساسیت زا نیست،عالیه

چه خوب اخه بخاطر بوش توی رابطه باید خیلی بهش رسید.مثل مسواک میمونه اگر دهانت بو بده همون حس بدو ب مردت میده

چه خوب اخه بخاطر بوش توی رابطه باید خیلی بهش رسید.مثل مسواک میمونه اگر دهانت بو بده همون حس بدو ب مر ...

من بیشتر از یکساله استفاده میکنم واقعا راضی هستم،نمیدونم چرا بعضی دوستان میگن بده یا باعث قارچ میشه ولی بنظرمن جلوگیری می‌کنه از بیماری

چرااااا؟؟؟؟؟

چون که محیط واژنو قلیایی میکنه رشد باکتری رو افزایش میده 

اون ژلهایی هم که معطرن محیط رو اسیدی میکنن باکتریهای مفید رو از بین میبرن درنتیجه قارچ بی رویه رشد میکنه و دیگه تمااام

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
گف نباااید استفاده کنی؟

متخصص زنان بود به خاطر قارچم رفتم بهش گفتم ژل میزنم گفت اصلا نباید استفاده کنی خداروشکر الان خیلی بهترم 

چه خوب اخه بخاطر بوش توی رابطه باید خیلی بهش رسید.مثل مسواک میمونه اگر دهانت بو بده همون حس بدو ب مر ...

اگه میکروب نداشته باشه بو نمیده که