2777
2789
عنوان

پسرم موهامو دکلره کرده+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2425 بازدید | 116 پست
وا

خوب دل خوشش هست چرا میزنین تو ذوقش وااااااا

من همه تونو میشناسم ۵سال میام نی نی سایت ولی کاربر خاموش بودم با بیشترتون شادی کردم  گریه کردم خندیدم غصه خوردم حرص خوردم😏  یه کاربری ام زدم ولی با یه خانوم بی تربیت دعوام افتاد با غرور خودمو تعلیق کردم😏

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فداتشم. الهیییی چراااا. نمونه کارشو دیده بودی قبلا ارایشگرتو؟ نگفتی بهش چرا اینجوری شد موهام؟ چن ...

مثلا بهترین آرایشگر شهرمون بود

نه دیگه اصلا نمیخوام ریختشو ببینم

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
اره عزیزم خیلیییی. کلا تو همه چی کمک میکنه. سشوار میکشه برام میبافه موهامو.فر میکنه موهامو با دستگ ...

خدا انشالله حفظش کنه براون

بهترین ها رو براش ببیتی انشالله

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
ساده# نباشیم

شما بگذر بورو فکر کن واقعا یک مادر پشت این کاربری  هست دلت میاد دلشو بکشنی؟؟؟دل‌ خوشیشو بگیری خراب کنی ضایع شه  حق ناس از کجا مطمعینی سر یک حدس؟؟؟؟؟؟؟امان از قضاوت

من همه تونو میشناسم ۵سال میام نی نی سایت ولی کاربر خاموش بودم با بیشترتون شادی کردم  گریه کردم خندیدم غصه خوردم حرص خوردم😏  یه کاربری ام زدم ولی با یه خانوم بی تربیت دعوام افتاد با غرور خودمو تعلیق کردم😏
اسی از تو بعیده چندین بار این عکسو گذاشتی چند ماه پیشم همینو گذاشتی همه رو سر کار گذاشتی

نه بابا دوستان طاقت نمیارن من سوال بپرسم عزیزدلم🤣🤣

اینارو نوشتم تا کسایی که نمیدونستن نپرسن دیگه.

بعد میخواستم بپرسم رنگساژ چی بزازم که دودی بشهههه.

الان ریشم درومده یکی میگفت رنگ مشکی بزار چندبار بشور بعد دودی میشه