2777
2789

دو ملیون بیعانه دادیم واسه مبل حالا بعد از ۴۰ روز مبلمونو اماده کرده ولی اصلا قشنگ نشده بنظرتون میتونیم پولو پس بگیریم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔

آخه زمانی که مبل میخری بهت یه فاکتور میدن که اگه پولی که دادی حالا به هر نحوی پشیون شی از خریدت اون پول رو پس نمیدن ، مگه اونروزی که رفتی مبل بخری مدلشو ندیدی از نزدیک؟؟؟

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
آخه زمانی که مبل میخری بهت یه فاکتور میدن که اگه پولی که دادی حالا به هر نحوی پشیون شی از خریدت اون ...

چرا مبلو دیدم اما یکی از کاناپه هاش گفت کاناپه چستر میشه ولی تو مغازه مدلشو نداشت. بقیش خوب شده همون کاناپه چستره خوب نشده فقط

چرا مبلو دیدم اما یکی از کاناپه هاش گفت کاناپه چستر میشه ولی تو مغازه مدلشو نداشت. بقیش خوب شده همون ...

خوب بهش بگو کاناپه چستری که گفتید خوب نشده اونو نمیخوام یه مدل دیگه برات بسازه بگو اونروزی هم که اومدم آمادشو نداشتید 

زندگی زیباست... هر روزت را در لحظه حال زندگی کن ، بخاطر کسی که هستی سپاسگذار باش ، و از جهان پیرامونت قدردانی کن🙏🙏🙏
خوب بهش بگو کاناپه چستری که گفتید خوب نشده اونو نمیخوام یه مدل دیگه برات بسازه بگو اونروزی هم که اوم ...

یه بار رفتم دیدم خوب نشده گفتم بهش قرار شد درست کنه حالا امروز مثلا درست کرده عکسشو فرستاد دیدم بدتر از قبلش شده. قراره فردا بریم مغازش ببینیم چی میشه😞

یه بار رفتم دیدم خوب نشده گفتم بهش قرار شد درست کنه حالا امروز مثلا درست کرده عکسشو فرستاد دیدم بدتر ...

خوب بگو از ست کاناپه ستش برات بسازه ، بگو از چستره خوشت نیومده 

قبول نمیکنه یه بار گفتیم میگه ۴ ملیون پول این کاناپس بندازم اونور یکی دیگه درست کنم؟ 

بگو شما آماده اینکارو نداشتید منم اعتماد کردم سفارش دادم ، بعد بگو من که نمیتونم این یه کاناپه رو بفروشم اما شما کارت اینه میتونی بفروشی 

بگو شما آماده اینکارو نداشتید منم اعتماد کردم سفارش دادم ، بعد بگو من که نمیتونم این یه کاناپه رو بف ...

فردا میرم همینا رو میگم ببینم چی میگه دعا کن درست شه سردرد گرفتم انقد حرص خوردم مبلای خودمم فروختم دقیقا ۴۰ روزه مبل نداریم رو زمین میشینیم

فردا میرم همینا رو میگم ببینم چی میگه دعا کن درست شه سردرد گرفتم انقد حرص خوردم مبلای خودمم فروختم د ...

باهاش سعی کن با لحن آروم وخوب حرف بزنی شاید قبول کنه بزار همسرت صحبت کنه شاید متقاعدش کنه ، انشالله که قبول کنه 

باهاش سعی کن با لحن آروم وخوب حرف بزنی شاید قبول کنه بزار همسرت صحبت کنه شاید متقاعدش کنه ، انشالله ...

اره همسرم ارومتر از منه من خودم اعصاب ندارم یچیز میگم بدترش میکنم😄